Alla inlägg den 14 augusti 2009

Av /A - 14 augusti 2009 12:12

Huuu, det blev inte mycket sömn inatt. Faktum är att det blev ingen sömn alls, utan jag däckade inte förrän någon gång efter kl 6, av okänd anledning. Och när klockan är 6, så är det definitivt morgon.


Nu sitter man här och är nyvaken kl 12 på dagen istället. Illa. Fast egentligen har jag ju inte sovit länge, bara vid fel tidpunkt, så att säga.


Idag kommer barnen hem från sin pappa! :-D Och för första gången ska dottern bara komma hem och stanna enbart över helgen...Kan undra hur det kommer kännas på söndag, när hon ska åka igen...


Men hjälp, vad trött jag är! Och min frisyr...ujuj, säger jag bara. Det mesta av den tycks ha emigrerat till någonstans ovanför mitt vänstra öra. Vackert är det inte, möjligtvis...intressant. Hm.


Pratade med pojkvännen igår kväll, som vanligt, och som vanligt kläcker han ur sig dumheter. Vi pratade om ett projekt jag ska leda, varpå karln kläcker ur sig "Så bra! Då får du ju chefserfarenhet!". Jah...just det...så, alltså...de sisådär 20 åren av erfarenhet jag har av att vara chef/ledare, de räknas inte, eller? Duh!


Män borde förklaras olagliga. Iaf de som har en IQ på nivå med en halmbal och personlighet som en blöt strumpa - vilket tycks vara en förvånansvärt hög andel av männen där ute. Eller om man åtminstone kunde avboka dem på grund av bristande intresse...


Nej, det där ska jag nog definitivt ge upp. Möjligtvis med undantag för att slicka lite på en snygg akademiker, om jag råkar snubbla över någon sådan. Fast de flesta av studenterna är ju yngre än mig, så jag får väl satsa på en professor isf...och det kan ju kanske se lite illa ut att slicka på en sån *misstänka*.


Mnjae, om man skulle dricka lite kaffe då kanske. Titta lite på vädret och samla mod inför frisyr-tämjningsprojektet som ligger närmast i pipelinen, medan jag kontemplerar hur jag ska på smidigaste sätt återfå min singelstatus.


Hepp! :-)

Ovido - Quiz & Flashcards