Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Måste man klä på sig på lördagar?

Av /A - 29 augusti 2009 08:42

Slöhögslördag, åtminstone såhär på morgonkvisten. Barnen tittar på Bolt igen, och jag har lullat runt lite en halvtimme, innan jag fick tummen ur och drog igång kaffet.


Framför oss ligger en lång lördag med några borden och måsten, men mestadels bara "nu gör vi som vi vill". Jag borde tvätta kläder (måste köpa tvättmedel först dock) och rikta det där cykelhjulet, men annars behöver jag väl strängt taget inte göra så mycket idag. Rent teoretiskt skulle vi kunna stanna inne hela dagen och inte ens klä på oss idag. Det är väl ingen lag som säger att man måste vara påklädd på lördagar?


Jag har galet ont i magen idag. Som om jag ätit taggtråd. Men det var fortfarande värt gårdagens frosserier - om inte annat så för glassens skull. Jag köpte nämligen Ben&Jerrys sandwichglass, den där som är liksom två cookies med glass emellan, och den är ju bara sååå god! Fast jag förstår inte riktigt varför jag ska ha så ont i magen egentligen...okej att man kan få ont om man äter för mycket, men varför känns det som om jag har magsår?? Högst besynnerligt. Nåja, det går väl över snart.


Ska vi se...annars då...skulle vilja sticka klart den andra äppelstrumpan med blixtens hastighet, så att jag kan få stickat strumporna för juli och augusti. Och september. Måste få klart åtminstone ett av de paren för att få vara med i kvartalstävlingen.

Sen har jag i stort sett bestämt mig för att repa upp Land Girl-tröjan och sticka något annat istället. Jag blir helt enkelt inte nöjd. Eller jo, den är jättesöt och så, men den känns bara inte som jag, när allt kommer omkring. 


Det blir nog mest småprojekt under hösten, utöver tröjorna till barnen. Jag kommer behöva en mössa eller en basker (jag funderar på Dödergöks basker i det som är kvar av det gröna garnet från Catriona-västen), och i höst ska mina fina Kurzeme-vantar stickas färdiga. Minns ni dem? De är/blir sååå fina! Fast jag ska iofs repa upp det jag redan har stickat, och börja om med mindre stickor, för de blir för stora nu.


Vantar från Kurzeme.


Huuu...vad jag har ont i magen :/ Får nog lägga mig på soffan en stund, tror jag.

 
 
Morgana

Morgana

29 augusti 2009 11:06

Nehej, det måste man inte alls det:-)
Vi har både fripass till Salamässan och så är det fotbolls/festdag här i byn idag, så vi har att välja på.
Meeeen det blir nog att stanna inne och mysa istället. Om vi inte får nåt ryck, vill säga :-)
Njuuuuuut av dagen och att få vara tillsammans och hoppas att magen din blir bättre!
Och du, är B&Jglassen så god? Jag har varit för snål för att prova... däremot så är den platta glassen från Magnum (?) supergod. Kokos och mörk choklad. Jag som egentligen inte gillar mörk choklad. Men den är supergod!!!
Och så kan jag rekommendera mörk choklad med citron och ingefära. Låter bläk i mina öron egentligen, men jisses - den är beroendeframkallande!!! :-)
Kramis!

http://queenofnight.bloggagratis.se

 
Ingen bild

/A

29 augusti 2009 11:28

@Morgana: Jaaaa, B&J är livsfarlig! Borde säljas med varningstriangel *tycka*. Fast godast är burkarna med B&J, tycker jag. Den jag köpte igår är väldigt, väldigt söt, eftersom det är glass mellan två rejäla cookies, så den måste nästan avnjutas med kaffe.
Jag lär nog definitivt handla lite mer glass, det hör jag ju...tyckte båda de där lät riktigt goda! :-D

 
Ingen bild

Morgana

29 augusti 2009 12:26

Äsch, glömde skriva att den sistnämnda är en vanlig chokladkaka... ingen glass ;-)
jag gillar inte glass egentligen - bara chokladglass :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av /A - 1 januari 2012 10:48

Kära blogg, jag vet att jag har försummat dig under lång, lång tid. Men jag har liksom inte haft varken ork eller lust att skriva på länge.   2011 var ett tungt år. Gick tillbaka igår och skummade igenom gamla inlägg, och såg hur året utvecklade ...

Av /A - 2 augusti 2011 21:32

Jag har både svårt att hinna med saker och ting numera, och svårt att orka med. Och nu, när jag dessutom har två bloggar, så är det verkligen svårt att hinna med. Jag skriver nu även på http://rhetorica-galactica.bloggplatsen.se/ , som är en "publik"...

Av /A - 22 juli 2011 04:12

Jag har ju sovit hela dagen, så nu inatt har det inte blivit mycket sömn. Istället har jag repat upp mohairtröjan jag stickade i vintras, som blev på tok för stor, och börjat sticka den i en storlek mindre, i sällskap av fjärde säsongen av Sex and th...

Av /A - 21 juli 2011 19:14

Så. Idag blev jag opererad. Sov inte särskilt mycket inatt, var så rädd att försova mig, så jag har vilat mycket idag. Fick vänta ända till kl 11 innan det blev min tur, så jag sov större delen av förmiddagen efter att jag hade fått en säng. Sen sov ...

Av /A - 20 juli 2011 20:09

Imorgon är det dags. Då ska jag in på Ackis tidigt på morgonen för en mindre operation, där de ska gå in i livmodern och ta prover inuti livmodern samt livmoderhalsen för att utesluta cancer. Det känns rätt så lugnt fortfarande och just nu är det job...

Ovido - Quiz & Flashcards