Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009

Ooops...

Av /A - 23 augusti 2009 19:07

Minstingen och jag tog ett långt bad tillsammans, sedan kröp vi ner på soffan och tittade på tecknat. Jag i min stora fleecemorgonrock, han under en filt. Det var så mysigt att vi toksomnade, båda två. Och sov i 2½ timme...yikes! Nu lär vi ju aldrig somna ikväll!


Jaja, shit happens. Vi får ta det lilla lugna och bara mysa istället, i vår relativt städade lägenhet, där det faktiskt börjar synas att det minskar på grejer. SÅ skönt! Men än återstår det en del innan det börjar likna något på riktigt. Fast det blir nog inte något mer röjt ikväll.


Fick städat upp lite i kaoset i stora garderoben idag iaf, och även om det fortfarande behövs sorteras och slängas en hel del där inne, så går det åtminstone att gå in dit nu. 

Hm...ska nog ta itu med lite stryktvätt ikväll. Strykbrädan är full i kläder som ska strykas, och är lite av en oroshärd i sig själv. Annars blir det nog lugnt. Lite spakväll, kanske? Fick ju inte gjort annat än att färga håret här om dagen. Kan ju vara skönt att få börja veckan med att känna sig lite fräsch.


Från och med i morgon är det tillbaka till vardagen som gäller. Äntligen. Normala rutiner. Dagis, skola och såna saker. Ja, för min del blir det nu inte skola förrän nästa vecka igen, men då kan åtminstone minstingen få komma igång med dagis i lugn och ro, och jag kan få några lugna timmar under dagen för att komma igång med träningen igen. I morgon blir det dock inget mer än promenaderna till och från dagis, eftersom jag har ett möte strax efter lunch. Tror inte jag försöker klämma in träning också i morgon.


Känner mig rätt nöjd med helgen i stort, när jag tänker efter. Fick tvättat en jäkla massa igår, både kläder och filtar och jag vet inte allt. Slängde en väldans massa sopor, bar ner grejer i förrådet, städade, sorterade och fixade i största allmänhet. Ni kan inte ana hur skönt det känns, efter att ha bott i något som känts som ett stökigt förråd.


Känner mig lite sysugen...kan undra om jag skulle släpa fram symaskinen en stund sen? Vi får se. Nu ska det strykas! :-)

 
 
Morgana

Morgana

23 augusti 2009 21:57

Mmm och jag somnade vid nattningen, så känner mig halvsovandes fortfarande.
Kanske borde lägga mig... gäsp :-)

Kram!

http://queenofnight.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

25 augusti 2009 07:08

Det var ingen liten lur heller...så skönt. Hoppas du fick isäng den lille så du fick en frikväll iaf. Jaså du är norska. Jag har en kompis som är norska men bott här i 25 år. Hon har stor saknad och vill flytta hem med familjen men de vill inte. Hon är rånationalist och står bl a med nationaldräkt och flagga var 17 maj. Och vi får alltid våfflor gräddade vid bordet. Och hon säjer alltid "ha det!" Men jag tror att hon skulle känna sig vilsen av att flytta tillbaka till sitt drömland. För det blir nog aldrig lika vackert som i drömmarna även om Norge är vansinnigt vackert...Att flytta hem efter så länge är nog svårt...
Ha det!

 
Ingen bild

/A

25 augusti 2009 07:45

@Persilja: Mja, vi var uppe lika länge, han och jag, men vi hade rätt mysigt ändå :-)

Mmm, sådär har jag också känt. Man längtar hem till sina rötter. Fast de senaste par åren har jag allt mer börjat inse att jag nog inte kommer flytta tillbaka. Åtminstone inte förrän mina egna barn är vuxna. För dem är det ju Sverige som är deras hemland, som är där deras rötter finns.
Och 17. maj är jätteviktigt! Själv brukar jag försöka ta mig in till Skansen, där de alltid firar norska nationaldagen. Tyvärr har jag ingen nationaldräkt, men någon dag ska jag skaffa en sådan (de är vansinnigt dyra). Men flaggan är obligatorisk! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av /A - 1 januari 2012 10:48

Kära blogg, jag vet att jag har försummat dig under lång, lång tid. Men jag har liksom inte haft varken ork eller lust att skriva på länge.   2011 var ett tungt år. Gick tillbaka igår och skummade igenom gamla inlägg, och såg hur året utvecklade ...

Av /A - 2 augusti 2011 21:32

Jag har både svårt att hinna med saker och ting numera, och svårt att orka med. Och nu, när jag dessutom har två bloggar, så är det verkligen svårt att hinna med. Jag skriver nu även på http://rhetorica-galactica.bloggplatsen.se/ , som är en "publik"...

Av /A - 22 juli 2011 04:12

Jag har ju sovit hela dagen, så nu inatt har det inte blivit mycket sömn. Istället har jag repat upp mohairtröjan jag stickade i vintras, som blev på tok för stor, och börjat sticka den i en storlek mindre, i sällskap av fjärde säsongen av Sex and th...

Av /A - 21 juli 2011 19:14

Så. Idag blev jag opererad. Sov inte särskilt mycket inatt, var så rädd att försova mig, så jag har vilat mycket idag. Fick vänta ända till kl 11 innan det blev min tur, så jag sov större delen av förmiddagen efter att jag hade fått en säng. Sen sov ...

Av /A - 20 juli 2011 20:09

Imorgon är det dags. Då ska jag in på Ackis tidigt på morgonen för en mindre operation, där de ska gå in i livmodern och ta prover inuti livmodern samt livmoderhalsen för att utesluta cancer. Det känns rätt så lugnt fortfarande och just nu är det job...

Ovido - Quiz & Flashcards