Alla inlägg den 9 januari 2010

Av /A - 9 januari 2010 01:08

Det har varit en lugn kväll hos mig, i huvudsak bestående av stickning och tv-tittande. Jag har faktiskt tittat på Let's Dance, ett program jag tidigare bara sett brottstycken ur. Men om sanningen ska fram, så såg jag inte riktigt allt idag heller. Dock kan jag ju konstatera att män som dansar är oerhört attraktivt, och att det är synd att de flesta karlar inte begriper det. Att se en man röra sig graciöst på det där sättet är tveklöst roligare än att vallas runt på dansgolvet av någon som är mer intresserad av att nypa en i häcken eller att de försöker hångla upp en.


Ta Stefan Sauk till exempel, som jag annars har haft rätt svårt för. Men ikväll...mmmmumma   

Har ni tänkt på att karlar oftast kan delas in i tre olika kategorier av rörelsemönster? Antingen lufsar de fram, som om de var en 200 kilos björn, eller också går de som om de har en stör uppkörd där bak. Och den tredje kategorin ska vi knappt ens nämna - karln som kör den hjulbenta cowboy-stilen och går som om han precis skitit på sig   


Nog om det. Vet ni vad jag har upptäckt? Utan att ens reflektera över det, så har jag halverat min rökkonsumption. Bara sådär. Och det är ju inte helt fel. Och lite förvånande egentligen, med tanke på de hormonstormar som rasar just nu, mitt i värsta PMS'en. Kom på mig själv med att vara helt gråtfärdig när jag såg de små barnen i Jon, Kate & 8 barn krama varandra idag. Jisses...


Nåväl, det har stickats en del ikväll, och jag är väldigt kluven till mitt gardinval idag. Jag hoppas verkligen färgerna är så diskreta som jag hoppas de är! Ta t.ex bilden jag visade idag, i guld och vitt - där ser det ju inte alls bra ut. Det ser ut som en hybrid mellan Days of our lives och en dålig porrfilm. Yuck. Så jag hoppas verkligen min idé håller som jag hade tänkt mig. Det vill ju visa sig.

Det hela började faktiskt  med ett par panelgardiner som min syster visade mig, och sedan beställde (tror jag), och som jag också gillar. Skulle kunna tänka mig dem också, men samtidigt vill jag gärna ha en sommargardin som täcker en del av vårt stora vardagsrumsfönster, eftersom vi bor såpass högt upp att solen lyser rakt in till oss större delen av dagen. Inga persienner har vi heller på det fönstret, så gardiner som kan täcka en del är ett måste.


Anyway, så här såg de andra gardinerna ut:

 

Mora panelgardin från Jotex.


Just nu sitter jag och tittar på Independence Day och stickar. Hade egentligen tänkt sno ihop en chokladkaka också, men det blev inte av. Orkade inte. Kanske kan bli i morgon istället. Måste försöka komma upp i vettig tid i morgon också, för på måndag ska jag upp tidigt och åka till UU för att opponera på Sophias uppsats. Har för mig att jag är andra på listan dessutom, så jag får inte försova mig den dagen.


I bakgrunden raggisar åt dottern, inte riktigt färdiga. Till vänster ytterligare ett par, som är tänkta till yngsta sonen. Och till höger har jag påbörjat en bebiskofta åt M&J, samma modell som den vita ni ser i mitten på bilden. Till höger ligger mitt mönsterhäfte på folkdräktsinspirerade kläder åt barn, som jag inte kunde låta bli att släpa fram och bläddra lite i.


Nu ska jag titta på slutet av filmen och sticka ett varv eller två till, sen får det bli sängen. G'natt!

Ovido - Quiz & Flashcards