Alla inlägg den 10 januari 2010

3?

Av /A - 10 januari 2010 18:43
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av /A - 10 januari 2010 16:28

Alltså, jag gillar vinter, snö och kyla, men 17 grader inomhus tycker jag allt är lite snålt. Trots tjocka ylletröjor och raggsockor och att jag täckt golven med tjocka trasmattor, så är vi konstant iskalla om händer, fötter och ansikten här hemma. Tre braiga el-element har jag att dra igång, men jag vågar inte med tanke på elpriserna just nu. Istället får vi frysa. Brrr!


Har ägnat stora delar av dagen åt att surra med en av systrarna via msn, och sen ringde en av bröderna också - kul! Var ett tag sedan vi pratade sist, och mycket har hunnit hända för både honom och mig. Och mer kommer det bli. Önskar bara vi kunde få till att ses snart...det var alldeles för länge sedan nu.


Nej, nu ska jag ta med mig uppsatsen jag ska opponera på in i ett varmt bad, och försöka få värmen i mig igen.

Av /A - 10 januari 2010 10:22

Idag är sista dagen innan vardagen börjar igen på allvar. I morgon ska jag opponera på en uppsats, och jag har fortfarande inte fått tummen ur. Måste få ner mina synpunkter på papper idag, men det sitter långt in. Jag är trött och oengagerad, både i opponeringen och tentan på fredag. Vem vet, kanske har jag varit ledig för länge. PMS'en hjälper ju inte heller.


Jag har haft svårt att somna den senaste veckan, förmodligen både på grund av att jag saknar barnen och min PMS. Den sistnämnda gör att jag får en rätt enerverande värk i kroppen som är väldigt störande när jag ska försöka slappna av och somna, och klockan vill gärna bli både 3 och 4 på morgonen innan jag somnar. Så även igår. Fast jag lyckades ändå pallra mig upp kl 8 idag, och hoppas att jag kommer somna i vettig tid ikväll. Måste ju upp senast 7 i morgon bitti...


Kollade på opponentschemat nu, och Sophia och jag är andra par ut, men det är bara bokat en halvtimme per par för opponeringen. Det är inte mycket. Det blir bara en kvart per uppsats, vilket innebär att man inte kan göra någon djupare analys av form och innehåll. Jaja. Det är ju skönt att vara bland de första ut iaf, så kan man bara ta det lugnt och lyssna resten av dagen.


Just nu är nattens sömnbrist påtaglig, så istället för att engagera mig i opponeringen, så sitter jag och stickar babykläder. M&J's bebis kommer om mindre än två månader nu! Jag håller på med ett set med kofta och byxor - hur sött som helst. Lite trixigt också, eftersom jag stickar efter två olika mönster - det ena för att få rätt storlek och det andra för att få rätt mönster. Och hur länge sen som helst som jag stickade babykläder   


Annars är det inte mycket att berätta. Det är en underbar solig och kall dag även idag, och jag väntar på att skidåkningen ska börja. Hinkar nog lite mer kaffe medan jag väntar, så kanske jag piggnar till nån gång...*gääääsp*.

Ha en trevlig söndag, people!

Ovido - Quiz & Flashcards