Alla inlägg den 28 januari 2010

Av /A - 28 januari 2010 20:17
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av /A - 28 januari 2010 16:19

Hugaliga, vilken shopping-fixar-dag det har varit. Jag är alldeles slut. Men nu har jag fått lite nya kläder iaf, vilket jag behövde akut. Jag har dessutom kompletterat garnförrådet lite, fått bytt kolsyrepatronen till Soda Streamern, köpt ny färgpatron till skrivaren, köpt en skoknekt som lillebror pratat om så länge, köpt flera matlådor (plastlådor bara) åt mig och en Blixten McQueen-matlåda åt lillebror (dottern har haft en Bratz-låda i säkert tre år nu), laddat busskortet, varit på apoteket, köpt en hejdlöst dyr Dior-kajal (använder deras mascara också) och sjuttioelva andra saker.


När vi kom hem var vi mera döda än levande, både lillebror och jag. Vi vilade lite med varm choklad, gjord på choklad istället för kakao, och smaksatt med vaniljsocker och kanel, och så lite vispat grädde till det. Och så hade vi köpt en varsin chokladmuffin och en varsin semla också.


Kvällen ska ägnas åt sushi-tillverkning, förbereda morgondagens seminarium (har fått barnvakt åt lillebror, som inte riktigt har ork att vara på dagis ännu), sticka lite och förhoppningsvis även färga håret. Får ca 1½ cm utväxt på en månad bara, och det är ju inte så snyggt. Kanske ett bad också...känner mig lite frusen.


Förresten - visst är det vackert nu, med all snö? Måste ha kommit runt 30 cm igår :-)


Godispåse från Yll och Tyll! Vitt Karisma som ska användas ihop med det röda och blå jag redan har, för att sticka Fana-vantar och sånt. Den ljusblå Alpacan är till restgarnsstrumporna som inte riktigt blev klara, och den naturvita till mina äppelstrumpor, som inte heller är klara. I mitten har vi dagens lyxköp i garnväg. Överst Noros Silk Kureyon, som jag sneglat på i säkert två år. Det syns inte på bilden, men den går i blågrönt, och idag slog jag till. Tänkte jag skulle sticka mig en Pretty Thing av den. I mitten har vi ett nystan Katia Samba, som jag sneglat på sen i höstas. Det blir nog ett par muddar av det, tror jag. Och längst ner Malabrigo Lace, i färgen Lettuce, till min Citron Shawl.


Nya kläder från H&M och Cubus. Till vänster en lång, svart skjorta med resår i ryggen och nästan lite empireskärning, sedan ett par jättesöta spetsstickade benvärmare som var ett impulsköp bara för att jag tyckte de var så fina, sedan ett par enkla, svarta stretchbyxor, ett par svarta tights och en blå A-linje-tröja. Hade egentligen tänkt köpa en svart tröja för att kunna leka fritt med färggranna accessoirer, men jag föll pladask för den glada, blå färgen.


Lillebror fick äntligen sin önskan om en skoknekt uppfylld.


Nej, nu är det hög tid att börja med maten. Ha en riktigt trevlig torsdagskväll allihop!   

Ovido - Quiz & Flashcards