Alla inlägg den 5 januari 2010

Av /A - 5 januari 2010 20:16

Jag såg, och jag föll. Handlöst.


Citron Shawl.


Mönstret finns här.

Av /A - 5 januari 2010 18:50

Det har varit en rätt vanlig dag idag. Vardagsdag. Jag har läst uppsatsen jag ska opponera på, och gjort några mentala anteckningar. Jag har tagit en promenad i sol och kyla - underbart! - och jag har postat mössan jag har stickat. Disk har avverkats och några laddningar tvätt har körts. Inga storverk, men ändå aktivitet mest hela tiden, både fysiskt och mentalt. Och lite stickning har jag också hunnit med:


Blivande pannband.


En annan sak jag gjort idag är att undvika kolhydrater, och jag har genast känt mig piggare. Jag ska definitivt fortsätta på det spåret. Faktum är att jag nog ska gå och göra lite mat nu, för jag börjar bli hungrig igen   

Av /A - 5 januari 2010 11:49

Tillbaka till vardagen igen då. Striskjorta og havrelefsa. Nu ska det blir ordning och reda på torpet igen, efter långa, lata dagar. Det har varit riktigt skönt med långledigt, men en del av mig längtar tillbaka till vardagen och studierna. Och inte minst till dagar med lite mindre mat - åtminstone mindre kolhydrater. Magen mår helt klart bäst när jag äter långt mindre kolhydrater och mjölkprodukter än jag har gjort över julen. Inte så att jag har eller har haft ont i magen, men jag är gräsligt svullen, tarmarna inte odelat glada och intag av kolhydrater föder ett sug efter intag av mer kolhydrater. Nej, en kost som baseras mer på proteiner, grönsaker och frukt mår jag definitivt mycket bättre av.


Idag är planen för dagen att pallra mig ut och ta en liten promenad. MED kryckorna. Jag måste vänja mig vid att använda dem. Nu jävlar ska hälen läka, en gång för alla! Sen ska jag försöka norpa åt mig en tvättmaskin eller två, jag ska skicka den färdigstickade mössan, och jag ska plugga. Vardag. Som tur är, är äldsta sonen kvar här fortfarande, så jag får en lite smidigare övergång tillbaka till det här barnlediga. Fast han åker nog hem till sin pappa idag eller i morgon, skulle jag tro. Och just nu sover han som en stock. Fast jag sov ohemult länge idag, jag med. Vaknade efter 11 nån gång...yikes! Men så hade jag hemskt svårt att somna inatt. Tror klockan blev närmare 4 innan jag däckade.


Men först av allt, innan jag gör något annat, så ska jag sitta här och njuta av mitt kaffe   

Ovido - Quiz & Flashcards