Alla inlägg den 24 januari 2010

Av /A - 24 januari 2010 11:48

Söndag. Lugnt och skönt idag. Vi sov ända till kl 8, och låg sedan kvar i sängen och drog oss i över en timme, medan vi kramades och tittade på tecknat. Så skulle man ha tid att vakna varje morgon.


Pallrade oss upp till sist, och ordnade lite frukost. Ägnade ett par timmar åt att plugga, renskriva anteckningar från veckan som gått, researcha lite och maila basgruppen om vår nya medlems kontaktuppgifter.


Nu är det tvättstugerally som pågår. Kör handdukar och sängkläder idag bara, tror jag. Det är inte så mycket i övrigt, jag tvättade ju för bara ett par dagar sedan. Har börjat göra så att jag tvättar lite oftare istället för sjutusen laddningar samma dag. Tycker jag blir så låst när jag ska ränna i tvättstugan en hel dag.


Hade egentligen tänkt städa badrummet och lilla hallen idag, men jag vet inte...Funderar på att skjuta upp det tills i morgon. Så skitigt är det ju faktiskt inte. Det behöver inte akutstädas. Och imorgon blir det en lång dag, så jag kanske bara skulle ta det lilla lugna under eftermiddagen och kvällen? Fortsätta med dockkläderna jag påbörjade igår (Lillan-dockan har fått en färggrann mössa), och i övrigt bara vara. Tvätta klart, göra lite mat och bara slappa. Skippa pulkaåkandet kommer vi göra i vilket fall, eftersom lillebror dras med en förfärligt enveten rethosta idag, och behöver ta det lilla lugna ändå. Dessutom går det magsjuka på hans dagis, så jag vill helst att han vilar och inte anstränger sig, så att hans immunförsvar står pall under veckan som kommer. I fredags var det inte mer än 20-25 barn på dagis - från FYRA avdelningar! Det skulle ha varit ca 70 barn, men alla de andra var magsjuka. Så håll tummarna att vi klarar oss i veckan som kommer.


Mjo, får bli en soft söndag idag  Ha en riktigt bra dag, ni med!

Ovido - Quiz & Flashcards