Alla inlägg den 24 februari 2009

Av /A - 24 februari 2009 23:18

Dagens fynd 1. Från Indiska. Myyyysigt med levande ljus!:



Dagens fynd 2. Hallgolv. Högst underskattat kan jag meddela, efter att ha ägnat 3 veckor åt att klättra över säckar och lådor för att ta mig in i lägenheten:



Är sanslöst trött nu, trots att jag vilade en liten stund i eftermiddags. Är inte riktigt klar med min bokrecension, den behöver en slutkläm, men jag är helt enkelt för trött nu. Får skriva dit de sista meningarna i morgon bitti istället.


Blev ingen skridskoåkning ikväll heller, utan jag fick besök av de som bodde här före mig, och vi fixade igång digitalboxen jag ska ta över från dem, samt det tillhörande pappersarbetet istället. Lär nog inte bli så mycket åkande i morgon heller, misstänker jag, för dagen ska ägnas åt att åka en sista vända till Söderhamn för att göra klart där.


Måste verkligen bädda sängen och sova nu. Jeeezuz, vad trött jag är! God natt med er :-)

Av /A - 24 februari 2009 05:43

Det är tidig morgon, men jag har redan varit uppe ett par timmar. Orkade aldrig dra igång datorn igen igår, utan ägnade min dag och kväll åt annat än att vara online, som omväxling.


Jag vet inte vad det beror på, men det känns som om mina dagar blivit betydligt längre på sistone. Inte i betydelsen att de känns jobbigt långa, utan att det känns som att jag hinner med väldigt mycket nu. Igår var det en sån dag, t.ex


Förmiddagen spenderades på universitetet, där vi diskuterade retorik i reklamsammanhang, samt gjorde våra redovisningar. Därefter var jag en snabb sväng ner på stan, innan jag åkte hem, handlade, fixade lunch, sov en stund, läste en hel del av en bok jag ska skriva recension på idag, städade en jäkla massa osv. Vid 16:30 var det dags att åka tillbaka in till stan för att gå på bio, men det kändes mer som att klockan var 23 på kvällen. Mycket skum känsla.


Anyway. Mötte upp Michis på S:t Per, och vi styrde kosan mot Waynes och en varsin stor balja kaffe, innan vi skulle in i biosalongen för att se Twilight. Bra och lite annorlunda kärleksfilm. Nästa film (nr 2 av 4) kommer i november, men så länge kan jag förstås inte vänta innan jag får veta hur det hela går/fortsätter, så jag ska köpa böckerna. Om jag nu inte lånar dem av Michis istället, som redan har dem (men har dem utlånade just nu).


Idag är det bokrecension och röjning/städning och tvätt som står på schemat hos mig. Och om jag hinner, så blir det nog lite skridskoåkning igen ikväll, fast utan barn denna gång (är ju barnledig den här veckan). Men först av allt ska jag skölja ur hårfärgen jag sitter med i skrivande stund, och därefter se till att få i mig lite frukost.


Ha en bra dag, people! :-)

Ovido - Quiz & Flashcards