Alla inlägg den 16 februari 2009

Av /A - 16 februari 2009 22:21

Är en liten aning piggare nu ikväll (äntligen!), och låter åtminstone inte som en 13-årig grabb mitt i värsta målbrottet längre ;P Febern har blivit lite lindrigare också, så jag tror det går åt rätt håll nu.


Kvällen har ägnats åt att sticka cuffs (Vad fasen säger man på svenska?? Har totalt tappat bort ordet...mansiett?) och att försöka fila på mitt CV. Mental note to self: När du använt samma CV som mall i typ 10 år, och bara ändrat lite här och ändrat lite där, så blir det förbannat mycket konstiga formateringar efter ett tag - nästa gång: Gör nytt!


Nå, jag har iaf fått knåpat ihop ett någorlunda aktuellt CV nu iaf, och kan börja söka jobb. Tror dock jag spar det tills i morgon, för jag börjar bli rätt trött nu. Alla jobb jag har tittat på har dessutom sista ansökningsdatum på fredag, så det är ju ingen panik.


Nu blir det lite mera stickning, sedan sängen :-)

Av /A - 16 februari 2009 18:05

Barnen och jag önskar oss en sån här...eller flera...;-)

 


Barnen leker mest hela tiden att jag har bebis i magen, och att den/de föds (ibland är det tvillingar) :-) Får väl försöka ta mig till Danmark om inte så alltför länge...


Fortfarande rökfri, förresten. Nästan 2 dygn nu. Har inte alls varit speciellt jobbigt idag. Har knappt ens tänkt på det, faktiskt. Den vansinniga tröttheten håller i sig dock, fast jag kan inte säga om det beror på rökstoppet eller att jag är sjuk...


Nu ska jag vila lite igen, och förhoppningsvis blir jag pigg nog att få iväg lite jobbansökningar ikväll.

Av /A - 16 februari 2009 14:58

Jag är sjuk. Orkar inte ens blogga. Varvar mellan att vila och sticka lite bara. Bakstycket på Ruby klart, men kan inte ta kort. Laddaren till kameran fortfarande borta.


Har en gräslig huvudvärk, så nu blir det horistontalen igen.

Av /A - 16 februari 2009 11:47

Om ni tar en sväng förbi fröken Elsa, och lämnar en kommentar till det här inlägget, så kan ni vinna ett sånt här fint underlägg:


 


Se så, skynda på nu! :-)

Ovido - Quiz & Flashcards