Alla inlägg den 23 februari 2009

Av /A - 23 februari 2009 07:30

Det blev sent inatt innan jag somnade. Skrev klart min del av redovisningsmaterialet på någon timme, men hade svårt att komma till ro och somna efter det. Tur man inte hade några svårigheter att vakna ändå idag...


Sitter och väntar på kaffet nu, och försöker förbereda mig lite för gruppredovisningen nu på förmiddagen. Lär väl även försöka hitta lite kläder i röran någonstans...hm. Längtar efter att få komma i ordning nu. Längtar efter att bli klar en gång för alla i Söderhamn också, för nu börjar det slita lite att den biten hela tiden ligger på.


Över huvud taget har det ju varit intensivt sedan jag flyttade ner. Ja, innan med, för den delen. Det är ju både på gott och ont, givetvis. Att åka fram och tillbaka till Söderhamn, bristen på ordning här hemma osv, är ju inte så kul. Däremot är det roligt att äntligen få träffa folk igen, att kunna komma igång med motion och träning osv. Eller bara att gå på bio, som jag ska ikväll.


I övrigt kommer dagen innehålla lite städning och fixande här hemma mellan varven, att välja nya tapeter, och att läsa ett par (små) böcker som jag ska skriva en bokrecension på under morgondagen. Ja, och så redovisningen nu på förmiddagen, förstås. Och bio ikväll. Full fart, som vanligt :-)


Ha en bra dag! :-)

Ovido - Quiz & Flashcards