Alla inlägg den 17 februari 2009

Av /A - 17 februari 2009 18:01

Nu har jag nästan passerat de där tre första rökfria dygnen som jag alltid tyckt varit jobbigast. Bara 1½ timme kvar, sen blir det mycket lättare för varje dag som går :)


En annan milstolpe är att jag firar 30 år som stickare i år. 30 år...det är ett tag, hör ni. När man haft samma hobby i 30 år (nå, det har funnits och finns flera andra också, men den här är störst), så vet man att man hittat rätt grej ;-)


Har roat mig med att uppdatera min profil på Ravelry idag, och lägga till lite vänner där, lägga upp foton, hitta nya grupper osv. Det är fördelen med att vara sjuk - man får rätt mycket tid att ägna sig åt stickningen. Men jag måste sova rätt mycket också. Tur att barnen ändå är rätt så snälla, och inte slåss alltför mycket. Idag har de varit riktigt duktiga på att leka tillsammans.


Och CSN? Inte har de svarat, inte. Inte ens ett av de där standardmailen om att de mottagit ens mail...

Av /A - 17 februari 2009 12:45

Jag fick nog till slut. Jag har skickat ett riktigt ilsket mail till CSN, som förmodligen kommer leda till att de vägrar godkänna mig. Men det är fan bättre det, än att gå runt såhär och vänta. Så jag mailade och skällde ut dem, jävlar i havet. Får väl se om jag får något svar öht...

Av /A - 17 februari 2009 07:51

Jag mår ännu sämre nu på morgonen än jag gjort tidigare morgnar. Att jag mådde bättre igår kväll var tydligen inte alls ett tecken på att det vänt. Fick ringa dagis igen nu på morgonen och meddela att barnen kommer vara hemma idag och i morgon också, för jag tar mig helt enkelt inte dit med dem. Dessutom börjar B låta ungefär som mig, och han är lika hejdlöst trött som mig, så han verkar ha åkt på samma sak som jag.


Det här är inte bra för hans inskolning, men vad ska man göra...jag har inte pengar att kunna åka buss till och från dagis, och även om jag lyckades samla tillräckligt mycket energi för att gå dit och tillbaka på morgonen, så är det ytterst tveksamt att jag skulle orka gå en gång till på eftermiddagen. Jag är riktigt eländig. Faktiskt i klass med veckan före jul, då jag var så hejdlöst sjuk. Men men...det är väl vad man får för att man slappnar av.


Får se om E och barnen kommer idag då...det är nog tveksamt. Blir hennes barn sjuka, så sitter hon på pottkanten, så jag skulle tro att hon kommer avboka idag. Istället ska jag försöka ägna dagen åt att plocka lite mera här och komma i ordning lite mer. Fast i väldigt lugn takt. Min ork är inte mycket att hänga i julgranen just nu. Får varva det hela med stickning och läsning, och att söka lite jobb.

Av /A - 17 februari 2009 01:11

Det är nog både och, eller vad tror ni, tjejer?


Så mycket kan jag ju säga, att jag är bergfast övertygad om att det man säger om andra, säger mest om en själv. Det borde de män som på ett eller annat sätt fört ett samtal med mig det senaste året kontemplera lite över. Ta en liten funderare på vad de sagt och tyckt om mig, och vilka åsikter det lett till att jag har om dem idag...för det är tämligen säkert att jag inte alls tycker samma sak som de tror att jag tycker...

Ovido - Quiz & Flashcards