Alla inlägg den 13 februari 2009

Av /A - 13 februari 2009 22:28

Fastnade vid datorn en stund, för lite inspirationssurfning. Mitt behov av att få vara lite kreativ vid symaskinen växer allt mer, och jag hamnade givetvis inne på Stoff och Stil. Uppenbarligen har jag ett stort behov av färg just nu...kanske beroende på allt det vita och gråa utomhus :-)


Lite rosa hjärtan piggar ju alltid upp.


Eller varför inte en festklänning i koboltblå krossad sammet?


Pigga färger till barnen...Kanske skulle göra varsin...


...jordgubbströja i den här microfleecen?


Eller varsin munkjacka i turkost sweatshirttyg?


Ljusrosa seersucker. En klassiker. Jag tänker en kortärmad blus á la Brigitte Bardot, och en utsvängd svart kjol till.


Eller varför inte mörkrosa/vit seersucker?


Den här turkosa brokaden fick mitt hjärta att klappa lite extra...


...och den här klänningen skulle jag gärna sy.


Från att ha surfat runt på Stoff och Stil (alla bilder här ovan kommer för övrigt från deras sida), så började jag googla på 50-talskläder. Jag äääälskar 50- och 60-talet! Hittade massor med fina grejer, bland annat den här klänningen från Givenchy:


Den som ändå hade en anledning att gå på bal...:-)




Av /A - 13 februari 2009 21:06

varsin skål med varma popcorn :-)


 

Av /A - 13 februari 2009 18:46

Jag har blivit sjuk. Det var ju inte något bra drag alls, tycker jag. Är vansinnigt risig idag, med feber, ont i halsen, värk i kroppen och jag vet inte allt. Bläää.

Var nära att jag avbokade dagisvistelsen idag, men samtidigt behöver jag ju kunna lämna minstingen också på hans avdelning på måndag, så vi åkte ändå. Men oj, vad glad jag var när vi kunde bege oss hemåt igen.


Toksomnade på soffan nu på eftermiddagen, men känner mig lika risig fortfarande. Hoppas bara barnen klarar sig...De har dock varit rätt spattiga idag, som de kan bli när det är något på gång, men å andra sidan har det varit en intensiv vecka för dem, så förhoppningsvis är det bara därför. De sover nu, båda två, och vi får väl se om det är för natten eller ej. Troligen vaknar de senare ikväll, men det må vara hänt. Skulle det vara något på gång för dem med, så är det ju bra om de vilar. Så jag låter dem sova.


Själv ska jag nog försöka läsa lite studielitteratur en stund. Om jag nu får mitt huvud att fungera då. Annars stickar jag nog en stund bara.

Är rätt förbannad på CSN nu också - de har fortfarande inte tagit något beslut. Men idag kom det en enkät till några av oss som hade fått mailsvar av dem under vecka 6, som gick ut på att vi skulle värdera hurpass nöjda vi är med deras service. Driver de med mig eller?? Jävla idioter - de påstår sig ligga efter sen i julas, men de har tid att avsätta för att göra enkäter och skicka ut?!? Jag blev heligt förbannad över det där. Och jag betygsatte dem efter det också.


Det blir en lugn helg här i vårt nya palats. Vi ska gå till stora lekparken en stund i morgon, och jag hade en tanke på att pyssla lite med dem, tills jag insåg att lådorna med allt lim står kvar i Söderhamn. Skit också. Nå, jag får klura lite, vi kan nog få till nåt pyssel som inte kräver lim också. Eller så får jag väl göra mjölklister i värsta fall. Tänkte ju att de skulle få göra Alla Hjärtans Dag-kort. Men vi kanske kan göra mobiler eller nåt istället. Jag hittar nog på något.


Nej, fasen, det här duger inte...jag måste försöka diska lite åtminstone. Och förbereda för att försöka få tvättat lite kläder i morgon. Hoppas bara det är ledigt i tvättstugan då. Det är ju så dumt här, så man bokar ingen tvätt-tid, utan man går bara dit och hoppas att det är ledigt, vilket är lite osmidigt när man har små barn. Har man inga barn, så gör det ju inget ifall man får springa sjutton gånger och kolla om det är ledigt, men har man barn, så är det ju strax mera besvärligt. I synnerhet så här års. Jaja...hoppas det är ledigt i morgon bara.

Ovido - Quiz & Flashcards