Alla inlägg den 12 mars 2009

Av /A - 12 mars 2009 12:01

I'm so totally in love! Pretty, pretty, pretty! :-D



Hearts for you-sockorna är också klara, och ska strax blockas. Återkommer med bilder på dem när de är klara.


Nuuuu är det dags att röra lite på dödköttet - Emma och jag ska ut på promenad :-)

Av /A - 12 mars 2009 09:13

Snuvig. Förkyld. Jämt, jämt, jämt. Känns som om jag varit det mer eller mindre i åratal, vilket faktiskt inte alls är långt från sanningen. Varför vet jag inte. Rökningen kanske? Fast jag har faktiskt inte blivit märkbart bättre när jag inte rökt, inte ens efter lång tid. Så fan vet vad det beror på. Irriterande är det iaf.


Känner mig väldigt pysslig idag. Sticka gör jag, tänkte få klart Hearts for you-sockorna idag. Men jag är även sugen på att virka, något jag inte gör särskilt ofta. Jag skyller allt på Fröken Elsa. Det är omöjligt att ta sig förbi hennes blogg opåverkad. Jag har även varit sugen på att göra lite fina stickmarkörer i cernit ett tag, så det kommer väl upp på pyssel-listan snart.


Jag har över huvud taget en massa saker jag vill göra mest hela tiden. En annan sak jag ska ta itu med är vikten. Har gått upp ett par-tre kilon sen jag slutade röka igen, och nu får det vara bra. Dags att komma igång. Om det ändå kunde bli lite drägligt väder utomhus, så att man kunde ta lite promenader...Men på sistone har det varit regnblandat snö, blask, halka och en isande vind som går genom märg och ben, och hur mycket man än klär på sig, så känns det som att den lyckas leta sig in under kläderna ändå. Nej, én sak är säker: Jag ska banne mig emigrera till varmare breddgrader sen! Fy för sånt här väder!


Har Emma här igen idag, tjejen som skulle ha varit hundvakt kunde inte ställa upp idag. Jag är ju ändå ledig, så för min del är det lugnt. Och så kommer jag ut lite också. Vädret tycks vara bättre idag än igår också. Utöver det ska vi ta itu med mera lådor och städning idag, Emma och jag, för igår blev det inte alls så mycket gjort som jag hade tänkt. Varför? Vista. Förbannade skit-OS! Skulle använda de medföljande programmen för att scanna in och skriva ut ett papper, och ni kan aldrig gissa hur lång tid det tog: 4 timmar! FYRA TIMMAR! Snacka om skitprogram...och jag är inte direkt kass på datorer heller, tvärt om, så tar det mig 4 timmar innan jag får det att lira, så skulle en vanlig användare ha gett upp för länge sen, skulle jag tro.

Med facit i hand, efter ett halvårs användning, är mitt omdöme av Vista att det är fullständigt värdelöst.


Lite mer kaffe nu, sen ska Emma och jag gå ut en sväng, tror jag.

Av /A - 12 mars 2009 02:15

Nu är hon klar. Jättedåliga kort, återkommer med bättre i morgon.


Ruby. My Precious.


Bonus: Jag fick två härvor garn över :-)


Pretty, pretty, pretty :-)

Ovido - Quiz & Flashcards