Alla inlägg den 3 mars 2009

Av /A - 3 mars 2009 20:25

För första gången på aldrig så länge har jag faktiskt kvällskänsla. En känsla av att det är kväll, av att varva ner efter en lång dag, av att...inte vara totalt uppe i varv hela tiden. Känns oerhört skönt, faktiskt. Samtidigt är jag sanslöst trött idag. Tog ett tag att somna igår kväll, och barnen vaknade jättetidigt idag, så det blev inte fullt så många timmars sömn som jag skulle behöva.


Jag är egentligen alldeles för trött för att orka blogga, så istället ska ni få se lite bilder från dagen:


Några nystan Karisma har letat sig hem till mig, och ska bli dessa strumpor åt Michis. Med på lasset följde strumpstickor i trä :-)


Även garnet till februarisockorna har hittat hem idag. Jag är helt klart inne i ett turkost skov just nu...


Tyget jag pratade om igår, som jag föll handlöst för. Kom till Ohlssons Tyger strax efter öppningsdags idag, och fick närapå hjärtsnörp när tyget inte längre fanns i skyltfönstret. Men som tur var låg rullen på disken när jag kom in, och jag kunde lägga vantarna på de sista 190 centimetrarna som fanns kvar av det. Även två stora innerkuddar, samma modell som jag köpte igår, följde med hem.


En stolt kille med sin Asa-loppsmedalj.


Och en stolt tjeja med sin medalj.


Dottern har helt på egen hand designat och tillverkat en Mimmi Pigg-rosett :-)


Minstingen är inte så liten längre...


Vi bakade citronkaka med citronglasyr. Gott, men nu vågar jag banne mig inte ställa mig på vågen längre...;-)


Nu väntar jag mest bara på att minstingen också ska somna (dottern sover redan), så att jag får lägga mig i ett bad och därefter gå och sova, jag med.



Av /A - 3 mars 2009 07:04

Kuddarna är provsuttna och godkända *s*.


 

Ovido - Quiz & Flashcards