Alla inlägg den 30 januari 2009

Av /A - 30 januari 2009 00:32

Tog mig an den stationära datorn ikväll, för att se om jag kunde utröna vad som är fel på den. Eländet stänger ner sig själv strax innan den är klar med uppstartsprocesserna. Eller åtminstone var det det den gjorde innan jag började greja med den. Nu stänger den ner sig lite hur som helst istället. Hmpf.


Efter sjuttioelva turer och inställningar hit och dit i Bios, och XP-skivor och recoverys och uppstart i felsäkert läge och fan och hans moster, så har jag kommit fram till följande: C-disken är paj. Det går inte att läsa från den som den ska. Kul. Inte för att en ny disk och en ominstallation är någon big deal, utan därför att det sitter ett antal diskar i datorn, och jag vet inte vilken som är vilken! Gah...Jag får helt enkelt koppla loss dem én och én, och testköra dem i andra burken. Retfullt. Jaja. Nu skiter jag i det där iaf.


Börjar bli redigt trött, så det får bli sängen nu. Det har sent omsider lugnat sig i skallen (det tackar vi för), så i morgon blir det studier för hela slanten igen. God natt med er! :-)

Ovido - Quiz & Flashcards