Alla inlägg den 28 juli 2009

Av /A - 28 juli 2009 21:32

Det går framåt. Har kletat lite mer på min tiger, och han har nu fått huvud, en början till nos, samt lite muskler över manken. Jao, jao...kan nog bli nåt av den, kanske...


Den muskellösa tigern börjar bli muskulös istället.


Annars kan jag starkt rekommendera bordfläktstorkning - funkar superbra! Tigern var i stort sett torr redan efter ett dygn! Ja, åtminstone på ytan. Känner mig strax mindre stressad över tidsperspektivet här, kan jag ju säga.


Nu ska jag bara få tummen ur och teckna den där förbaskade bokstaven...känner mig ju långt mindre inspirerad att göra det, måste jag säga.

Av /A - 28 juli 2009 17:36

Hemma igen från ännu en lååång skoldag, som blev extra jobbig eftersom jag inte kunde sova inatt, och därmed försov mig i morse. Hade dock hunnit till skolan i tid, om det inte varit för att buss-skrället var lite försenat, och därmed missade den andra bussen inne i stan med ynka 2 minuter. Men, men...jag blev bara 20 minuter sen, så jag missade inte så mycket. Värre var att jag inte heller hann få med mig någon lunch, så jag var så hungrig när jag kom hem att jag hade kunnat äta en flodhäst. Huga...


Skulle helst av allt vilja lägga mig och sova en stund, men vågar nog inte. Då blir det väl samma sak igen. Somnade 4 i morse, och det vill jag inte gärna göra om. Dock har jag en del att göra här hemma ikväll, så det hade varit bra att vara lite piggare än jag är nu. En halvtimme kanske skulle göra susen?


Jag satte en bordsfläkt på högsta hastigheten för att torka min tiger över natten och dagen, och det tycks fungera ganska bra. Den har torkat tillräckligt mycket för att jag ska kunna ta i den utan att bli kladdig iaf. Ska fortsätta arbeta med den ikväll, och sen ska jag göra bokstaven A i A4-format, i färgfördrivning från grönt till blått. Sen lär jag nog inte hinna så mycket mera idag, tror jag...


I skolan idag har vi tecknat ansikten. Fått lära oss en massa om proportioner och hur saker och ting sitter i förhållande till varandra. Saker som att mungiporna befinner sig i lod med iris, att huvudet är fem ögonbredder brett osv. Jag har lärt mig otroligt mycket idag, och det har också varit ansträngande eftersom man lär sig så mycket på en och samma dag. Man blir otroligt slut av en sån intensiv kreativ process. Samtidigt har vi haft vansinnigt roligt, och skrattat så tårarna trillade stora delar av dagen, mycket på grund av det här med ålderstecken. För vi diskuterade givetvis även hur ansiktet förändras med åldern, och hur saker och ting hela tiden rör sig neråt. Tyngdkraften tycks dra med sig rubbet neråt ju äldre man blir - med undantag av mäns hårfästen, som tycks vara det enda som rör sig i motsatta riktningen ;-)


Näe, jag tror jag ska lägga mig ner och blunda en halvtimme, annars kommer jag inte få något gjort. Nacken känns spänd som en stålfjäder, jag har huvudvärk och ögonen vill bara glida igen hela tiden. Jag lär allt vila en stund om jag ska få något gjort ikväll.

Ovido - Quiz & Flashcards