Alla inlägg den 7 juli 2009

Av /A - 7 juli 2009 23:01

Tog tag i karlsloken idag, och ifrågasatte hans beteende. Konstruktiv diskussion följde. Efter noggrant övervägande har jag beslutat att vi kör, trots allt. Besök på fredag. 9 dagar. Jag tar en chans, så får vi väl se om det bär. Nu undrar jag bara hur fan jag ska lösa ekonomin...inget kul att vara luspank när man har besök :/


Wish me luck.

Av /A - 7 juli 2009 14:05

...vem fan är den tjocka tanten?? ;-)


Här går man och känner sig lite allmänt småsnygg sådär, kanske inte som någon modell precis, men lite småcharmig på ett (mycket) kvinnligt sätt och...ja. Kanske inte sådär jättehot, men man duger då bra i alla fall. Är lite allmänt smart, cool och blasé, ni vet. Och så råkar man passera spegeln.


Alltså...vem fan är den där tjocka tanten?!? Den där rultiga kvinnan med en rätt djup bekymmersrynka i pannan och skrovlig hud och utväxt och orakade ben? Jag tittar lite nyfiket på henne, samtidigt som jag är lite smått irriterad över att hon ställer sig mitt i vägen för mig sådär.


Hehe. Jag hoppas verkligen ni läser ovanstående med samma humoristiska glimt i ögat som jag har skrivit det. Någon åldersnoja har jag definitivt inte - jag älskar varenda sekund och millimeter av mina 36 år! Tro inget annat :-) Men jag tycker också det är kul att driva lite med sig själv. Att inse att när man nu är närmare 40 än 30, så är det inte längre det största problemet den generande hårväxten - det är den oväntade. "Jasså? Hade jag ett långt, svart hårstrå där?!?" ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards