Alla inlägg den 13 maj 2010

Av /A - 13 maj 2010 21:25

Dagen blev inte riktigt som tänkt. Jag var ut i skogen och provsprang lite, vilket gick bra och kändes skönt. Men sen blev det ändrade planer. Tjejen som skulle köpa mina ssk-böcker hörde av sig och hade möjlighet att träffas redan idag om jag ville, och det ville jag förstås. Det har varit tomt i plånboken några dagar redan.


Det blev alltså en vända till stan, varpå jag tog en sväng förbi Ica i S:t Per innan jag åkte hem. De har den nya Loka-sorten med päron och krusbär, som jag blivit så förtjust i, och där fanns också den sortens müsli jag gått och kärat ner mig i, och dessutom sushi. Och idag upptäckte jag att de även hade styckpaketerad sushi, 5 för 50 kr, så det blev dels en låda och dels 5 extra bitar. Snacka om att jag hade sushifrossa när jag kom hem!   


Det var ju inte riktigt läge att träna mer efter den enorma sushiladdningen jag tryckte i mig, och dessutom smög sig en elak huvudvärk på mig. Ingen alvedon hade jag hemma, så det blev en vända till på min affär ikväll. Nu är både kyl och frys fylld med en massa godsaker, både grönsaker, yoghurt, fiskburgare, kött och korv, och jag har fyllt på med diverse annat gottigt också. Frukt, Loka, müsli och sånt. Och jag vet...det låter väl som om jag är värsta hälsofreaken, och det kanske jag är också, men...jag tycker ju mest om sallader och sånt. Numera skulle jag nog aldrig orka mer än några munfullar av en middag bestående av biff, potatisgratäng and so on and so forth. Det går bara inte.


Jag känner mig något piggare ikväll, efter att ha fått några dagar med järnintag utan att ha gjort av med så mycket som jag gör under mens. Ja, frånsett huvudvärken då, som jag försöker bota med alvedon och kaffe. Har haft slut kaffe också, så det kan nog vara en bidragande orsak till skallebanken. Det känns ungefär som den sortens huvudvärk iaf. I vilket fall blir det inte så mycket mer gjort idag, tror jag. Ska försöka komma i säng i vettig tid, och fram tills dess slötittar jag på Sex and the city-filmen för sjuttioelfte gången idag. Jag har på nåt vis tokfastnat för den. Dels känner jag igen mig i karaktärerna, och dels gillar jag alla snygga kläder. Det slutar väl med att jag "unnar" mig hela serien på dvd (och filmerna)   


Imorgon, kära vänner, ska det bli nya, friska tag. Hoppas jag. Det ska regna större delen av dagen, så jag planerar en innefixardag. Låt oss hoppas att jag vaknar pigg och alert. Nu ska det bli en till mugg kaffe, och en egobild, tagen idag. Jag gillar den på nåt sätt...


 

Jag.

Av /A - 13 maj 2010 15:23

Ja. Det var då själva fan vad jag skulle sakna honom idag.




För mycket fritid, förmodligen.


Men jag har åtminstone varit ute och rört på mig. Kändes skönt. Så skönt att jag funderar på att upprepa det ikväll, om regnet har gett med sig tills dess.

Av /A - 13 maj 2010 08:45

Igår skulle jag träna och fixa en massa. Det blev inte riktigt så. Förmiddagen spenderades på ett aptråkigt seminarium med vansinnigt ont i ryggen och magen. Eftermiddagen spenderades således i soffan med film. Först Sex and the city, och därefter den nya Fame-filmen. Dvs, jag somnade redan i början av den sistnämnda, runt 18-tiden, och vaknade halv två inatt. God morgon, typ.


Resten av natten spenderades också i soffan, där jag först såg klart filmen jag somnade ifrån, och därefter ämnade ta en promenad/springrunda i den friska morgonluften vid 5-snåret. Jag bytte om till träningskläder, och...somnade igen. Hm. Vart kommer denna trötthet ifrån? Jag misstänker starkt min nyss avslutade mens, som tog hårdare på mina järndepåer än jag hade hoppats på.


Nåväl, nu är jag återigen vaken, men känner mig ändå lite trött och sliten. Således har jag beslutat att ägna dagen åt mig själv, helt sonika. Dvs, jag ska strax pallra mig ut för en promenad i det fina vädret, och därefter ha lite spa här hemmavid. Och orkar jag, så ska jag fortsätta plocka och fixa åtminstone i vardagsrummet, så att jag får lite fint omkring mig. I övrigt blir det nog mest soffläge dock, det verkar onekligen som jag har behov av en del vila just nu.


Kanske är det en del av omställningen efter att ha avslutat mina dubbelstudier...Jag vet inte. Eller så är det mest dessa järnvärden som spökar, vad vet jag. Det enda jag vet är att denna bad girl tycks vara nere på en nivå av minimum med ork igen.

Bad girl, ja...Vet ni vad jag har gjort? Jag skapade en ny profil på match affinity eller vad det nu heter, och lagt ribban förbannat högt vad gäller "jag söker"-kriterierna. Inte för att jag letar efter någon på det sättet egentligen (mest av allt behöver jag nog bara ett vettigt ligg just nu), utan i lite egoboost-syfte. Och för att se vad jag får för respons.


Så var det med den saken. Nu ska jag gå ut i solen en sväng. Snart.

Ovido - Quiz & Flashcards