Alla inlägg den 23 maj 2010

Av /A - 23 maj 2010 16:59

Det blev inget tvättat idag. Det har regnat i stort sett hela dagen, och ett tag åskade det också, så det har inte precis frestat att ränna ut och in i tvättstugan halva dagen. Det får helt enkelt vara tills imorgon.


Däremot fick jag ett ryck och började röja här, och nu börjar det verkligen märkas att jag har gjort mig av med en del grejer. Saker och ting har en plats nu! Jag slipper flytta skrotet från ett hörn till ett annat hela tiden, och det känns SÅ skönt. Dock är stora garderoben fortfarande full i lådor som ska sorteras, men nu är det i stort sett bara där de finns, istället för utspridda över hela lägenheten. Jag har gott hopp om att få rensat klart allting under de kommande månaderna, men känner samtidigt ingen direkt panik för den sakens skull.


Just nu ligger lillebror och sover (han var ju vaken galet tidigt idag) och dottern blev nyss hämtad av sin far. Det är med andra ord tyst och lugnt här, och befriande rent och välstädat. Jag tänkte passa på att lägga mig i ett bad, och tänkte att lillebror och jag ska mysa lite ikväll, så jag har tagit fram smör för att göra negerbollar. Jag blev så sugen på något gott, och nån gång ska man ju unna sig lite, eller hur?   


Jag är sugen på att titta på film ikväll, fast egentligen borde jag koncentrera mig på studierna. Är dock inte särskilt inspirerad just nu...och nån gång kanske man ska fuska med den saken också   Sen får vi se hur det blir imorgon, om jag måste vabba då, för lillebror kändes väldigt varm innan han somnade, så jag vet inte om det är något på gång där. Det vore nästan skönt om det var så, för jag känner mig inte jättesugen på att gå på morgondagens seminarium. Samtidigt blir det ju restuppgift istället då, och det lockar ju inte heller...Jag får ta det som det kommer.


Nej, bada var det...Hoppas ni har en lika mysig söndag i regnvädret som jag   

Av /A - 23 maj 2010 08:20

De två veckornas lite intensivare träning är över, och resultatet är -8 cm totalt, och att jag är mycket starkare och piggare än jag var när jag började   


Det har varit en orolig natt på många sätt. Lillebror kissade i sängen, och jag sov oroligt och drömde en massa konstigt. Bland annat att min vän Happy drog iväg mig på en konsert med Lady Gaga, och att jag förirrad mig i en massa korridorer när jag letade efter toaletten. Sen råkade jag springa på Gaga, som dagen till ära hade målat hela sitt ansikte illrött...(!) Sen blev jag kompis med henne på nån vänster där. Sen dök exets far och bror upp, alltså småbarnens pappas far och bror. Fast de bodde nu i mitt andra ex' hus, alltså i huset som min äldsta sons pappa bor i.


Anyway, jag gick igenom huset för jag skulle fika med Gaga, och då låg det två badrum bredvid varandra, där jag gick rakt igenom båda. I det första blev jag alldeles svart om händerna av dörrhandtaget, för där höll min fd svärfar på att färga håret...Och i nästa badrum fanns exets bror, som exalterad berättade för mig att det skulle komma en tatuerare strax och tatuera honom där. Det var det senaste - tatuerare som kom hem till en.

Efter det mynnade drömmen ut i en konstig röra där jag träffade Gaga igen, och hon absolut ville att jag skulle göra ett uttalande till pressen om henne, fast jag fick aldrig veta vad det var om.


Som sagt...orolig natt *s*. Och när jag vaknade insåg jag att 4-åringen hade klivit upp på egen hand och fixat sin egen frukost. Glass, glass-strutar, smör, råsocker, kakao och saft stod på menyn...Jag tror bestämt jag får ta ett snack med den unge mannen om kost och näringslära   


Idag regnar det, och jag skulle behöva ränna i tvättstugan med en massa täcken och bäddmadrasser. Det lockar INTE, kan jag säga...Behöver röja lite också, för den delen...det lockar inte heller. Men men.

Ovido - Quiz & Flashcards