Alla inlägg den 14 maj 2010

Av /A - 14 maj 2010 22:34

Ja, där var den dagen praktiskt taget slut. Mycket har blivit gjort, så jag känner mig hyfsat nöjd iaf. Vardagsrummet blev klart, åtminstone någorlunda. Det finns fortfarande några oroshärdar kvar i bokhyllan, men det får bli en annan dag.


Luft!


Jag har sorterat och slängt en massa sopor också, och hallen blev också städad. Fast även där återstår det lite oroshärdar i form av vinterkläder som ska packas undan.


 

Mycket sopor blev det...Fast inte pulkan då, den ska ner i förrådet i källaren.


 

Städat! Och första tvättladdningen, en massa filtar, står vid dörren och väntar på transport ut till tvättstugan.


Jag har också kört två träningspass idag. Först styrka och lite kondition efter lunch, och nu ikväll var jag ut och sprang lite. Kände dock av hälen en del idag, så jag kunde inte springa fullt så mycket som jag hade velat. Var en del mygg också, vilket var måttligt kul...


En ganska typisk middag för mig. Proteiner och mycket sallad. Mums!


Och så har äldsta sonen kommit hem över helgen   


Annars har det blivit en del disk och tvätt också, men inget pluggande. Jag har helt enkelt inte hunnit med. Istället har jag bränt kalorier så det står härliga till hela dagen, både genom träning och studier, och också genom ett och annat danssteg till Aerosmith som har dundrat ur hägtalarna sedan i förmiddags någon gång. Men nu får det nog vara slutspelat för idag. Det är dags att pallra sig in i sängen för lite skönhetssömn, och kanske en sida eller två av Kafka, om jag orkar (tveksamt).


Nattinatt!

Av /A - 14 maj 2010 10:21

Idag regnar det hos mig, vilket gör det till en perfekt dag att fixa hemma. Dammråttor - resistance is futile! Hör ni det?!


Lite träning ska jag också hinna med, hade jag tänkt, och framåt kvällen (skulle jag tro) kommer äldsta sonen hem över helgen. Nice!


Ikväll ska ni få se lite bilder åtminstone från vardagsrummet. Det säger jag bara för att jag ska vara tvungen att ro hela städprojektet i hamn. Morot eller piska, what ever works   


Sen ska jag skriva lite om döden. Tror jag. Det har varit ett aktuellt tema på sistone. Syster är på begravning idag, bästaste M miste en nära anhörig igår och en människa jag tyckte mycket om dog nyligen. Så döden har det pratats en del om på sistone. Men det återkommer jag till senare idag. Tills dess - ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards