Alla inlägg den 24 maj 2010

Av /A - 24 maj 2010 22:51

Det blev ingen träning varken fredag, lördag eller söndag. Men idag blev det både en runda i skogen, och ett styrketräningspass - och det märktes att kroppen hade mått gott av 3 dagars vila. Jag orkade ännu mer idag än jag brukar göra   

Ett litet minus dock för min ständigt krånglande hälsena som gör ont ikväll. Stretchar med jämna mellanrum dock, och hoppas den ska vara fit för fight igen i morgon.


Annars har det varit en helt okej dag - rent av mycket bra för att vara en måndag. Lillebror var pigg imorse, och dagislämningen gick galant även idag, trots att det är två veckor sedan han var där sist. Så skönt!

Jag var alltså med på dagens seminarium, och slapp därför restuppgift på den, vilket alltid är skönt. Sen åkte jag direkt hem efteråt och ägnade en timme åt lite studier och en webföreläsning om motivation som jag fick av en kompis, innan det blev en runda i skogen. Sen dagishämtning, matlagning, nattning - the usual.


Nu är det kväll i stugan. Lillebror sover sedan 19:30, och jag har tränat, badat, pluggat, diskat och fixat i största allmänhet. Skillnaden i ork är numera påtaglig, sedan jag nu använt järntillskott i snart 4 veckor. Wunderbar!


Nu får det nog bli lite kvällsfika av något slag, innan jag kryper i säng...man blir hungrig av så mycket träning!   

Ovido - Quiz & Flashcards