Alla inlägg den 27 juni 2009

Av /A - 27 juni 2009 02:43

Jag mår skit. Som en grillad apa. Blä. Piss, pest och kolera. Jag mår så kasst att ni inte ens kan föreställa er det. Men om ni tror att det beror på ryggen, så har ni fel. Nejdå, det är medicinerna jag får ta för min onda rygg som får mig att må så fruktansvärt kasst. Hur ironiskt är inte det??


Jag mår illa, känner mig febrig (men har ingen feber), har galopperande huvudvärk, kan inte sova osv osv. Ska man skratta eller gråta? Antingen ont som fan, kramper och annat smått och gott, eller också må skit av biverkningarna av pillren. Haleluja.


Nej, fy fan, i morgon blir det detox. Jag kommer dra ner på pillren till ett absolut minimum, för jag har fan hellre ont än mår så här. Jag kan ha ont och vara glad ändå, men de här biverkningarna påverkar faktiskt mitt humör, och det gillar jag inte. Då får det vara. Jag är ändå sängliggande, och så länge jag inte rör mig, så kan jag stå ut med värken. Förvisso kommer jag få använda de kramplösande pillren ändå, för utan dem kan jag inte gå (är ju bra att kunna ta sig på toa och så), men jag tänker dra ner det till ett absolut minimum, för det här orkar jag inte med.


Så. Nu har jag gnällt färdigt. Ska sticka några varv till, så får vi se om jag kan sova lite sen.

Ovido - Quiz & Flashcards