Alla inlägg den 26 juni 2009

Av /A - 26 juni 2009 21:24

Ryggen har bara förvärrats igår och idag, så jag har nu en ny laddning roliga piller att knapra på. Behöver ärligt talat ingen mat länge, för med såna mängder piller får ju ingenting plats ändå ;-) Men jag är vid gott mod ändå.


Ikväll ska jag ta med mig burken med kramplösande piller och lite dricka och ställa vid sängen, för att slippa gårdagens och dagens mindre trevliga erfarenheter. Det toklåser sig, och jag kan inte röra mig. Smärtsamt är det också. Lyckades efter en dryg timme kryphasa ut i köket, och efter mycket möda få ner burken med kramplösande från fläkten, medan jag svor över att ha ställt dem så förbannat högt upp. Sedan spenderade jag ytterligare 45 minuter liggande på rygg på golvet, ihärdigt utövande andningsövningar för att motverka smärtan, samt invänta att pillren skulle verka. Jag vet, det låter gräsligt, men så här i efterhand kan jag inte annat än skratta åt det hela. Det måste ju ha sett förbannat dråpligt ut ;-)


Men som sagt, jag är vid gott mod trots allt. Tittar på säsong efter säsong av Andromeda, och stickar för fullt. Så mycket annat kan jag ju inte göra ändå. Jo, man har förstås gott om tid att tänka, och jag har en hel del i huvudet som nog kan generera ett och annat blogginlägg sen. Men det återkommer jag till. Just nu tänker jag visa vad jag färdigställt och påbörjat de senaste par dagarna:


Sjal i Paris.


Sjalen är klar! Hade en kofta stickad i Paris, som jag gjorde förra året, som jag inte blev riktigt nöjd med, och som jag länge har tänkt repa upp och göra något annat av. Och det blev alltså en sjal - and I love it!


Långkofta i alpaca.


Fick be exet komma och hämta småbarnen igår, eftersom jag är ungefär lika graciös som en rymdfärja. Han var dessutom snäll och hämtade mer mediciner åt mig, handlade lite, och åkte till Yll och Tyll för att hämta garnet jag ringde och bad dem plocka ihop åt mig. Nåt ska man ju ha att göra när man ligger här som en strandad val ;-) Älskar färgen! Och med dubbla trådar går det ju fort också.


Nu ska jag ägna mig åt att sticka lite mer, och göra en liten update på ravelry :-)

Ovido - Quiz & Flashcards