Alla inlägg den 4 juni 2009

Av /A - 4 juni 2009 09:05

Redan torsdag. Hjälp, vad fort min lediga vecka går ändå! Men så mår jag lite sådär också (PMS), och det brukar få tiden att flyga förbi.


Planen för dagen är att åka in till stan och träffa Morgana och världens sötaste Lo. Liten Lo kan nog göra underverk för min PMS *tro* :-)


Annars blir det lugnt. Ska försöka få städat idag, för jag har ignorerat allt sådant i flera dagar. Har inte orkat. Kroppen har inte riktigt samarbetat, och känns som om den inte riktigt passar. Som om den skaver. Som om den vore en gnisslande krita mot en griffeltavla, eller som en gaffel mot en porslinstallrik. Men istället för att bli aggressiv, som ju är det "typiska" PMS-beteendet, så är jag mera den sorten som bara drar mig undan, kryper upp i ett hörn av soffan och bara vill vara i fred. Så det är mest det jag gjort den här veckan. Men inte idag! Idag ska jag krama bebis, och sånt kan man ju inte bli annat än glad av, hur mycket kroppen än skaver :-D


Igår var jag på bio och såg Terminator. Min recension: Mycket bra F/X, bra action, tunn story. Sevärd eftersom jag älskar specialeffekter, men har man några som helst förväntningar på storyn, så är den inte värd pengarna alls.


Just ja...kom just på en sak till jag behöver göra idag. Måste ringa hyresvärden. Råkade tappa en liten (och då menar jag liten) parfymflaska på locket till cisternen på toaletten igår, och eländet sprack i fem stora bitar. Otroligt. Måste ha varit en spricka där sen innan, för det är bara inte rimligt att en så liten parfymflaska i ett 30 cm fall ska kunna krossa det tjocka porslinet.


Snart dags att åka. Ska bara skriva ut min tågbiljett till fotograferingen på måndag och svälja ner sista kaffeskvätten i muggen, sen blir det la stada :)

Ovido - Quiz & Flashcards