Direktlänk till inlägg 4 juni 2009

Torsdags-PMS.

Av /A - 4 juni 2009 09:05

Redan torsdag. Hjälp, vad fort min lediga vecka går ändå! Men så mår jag lite sådär också (PMS), och det brukar få tiden att flyga förbi.


Planen för dagen är att åka in till stan och träffa Morgana och världens sötaste Lo. Liten Lo kan nog göra underverk för min PMS *tro* :-)


Annars blir det lugnt. Ska försöka få städat idag, för jag har ignorerat allt sådant i flera dagar. Har inte orkat. Kroppen har inte riktigt samarbetat, och känns som om den inte riktigt passar. Som om den skaver. Som om den vore en gnisslande krita mot en griffeltavla, eller som en gaffel mot en porslinstallrik. Men istället för att bli aggressiv, som ju är det "typiska" PMS-beteendet, så är jag mera den sorten som bara drar mig undan, kryper upp i ett hörn av soffan och bara vill vara i fred. Så det är mest det jag gjort den här veckan. Men inte idag! Idag ska jag krama bebis, och sånt kan man ju inte bli annat än glad av, hur mycket kroppen än skaver :-D


Igår var jag på bio och såg Terminator. Min recension: Mycket bra F/X, bra action, tunn story. Sevärd eftersom jag älskar specialeffekter, men har man några som helst förväntningar på storyn, så är den inte värd pengarna alls.


Just ja...kom just på en sak till jag behöver göra idag. Måste ringa hyresvärden. Råkade tappa en liten (och då menar jag liten) parfymflaska på locket till cisternen på toaletten igår, och eländet sprack i fem stora bitar. Otroligt. Måste ha varit en spricka där sen innan, för det är bara inte rimligt att en så liten parfymflaska i ett 30 cm fall ska kunna krossa det tjocka porslinet.


Snart dags att åka. Ska bara skriva ut min tågbiljett till fotograferingen på måndag och svälja ner sista kaffeskvätten i muggen, sen blir det la stada :)

 
 
Ingen bild

Morgana

4 juni 2009 14:04

Haha vi kraschar grejer både du och jag ;-)
TACK för idag!!!
Gissa vad jag gör nu...........
Kram!
/Morgana

 
Ingen bild

/A

4 juni 2009 14:12

Haha! Ja, det måste ju innebära att det är något i luften eftersom vi båda är drabbade, och det innebär ju i sin tur att vi egentligen är oskyldiga! ;)

Tack själv! Sååå mysigt att ses! Och Lo är ju som en godisbit hela hon *s*.
Hihi. Jag har mina aningar ;) Själv hoppade jag av på Ica och inhandlade lite förnödenheter, för idag blir det thaimat! Blev ju såååå sugen på det när vi sprang förbi den där affären. Ska testa att göra min fried rice chicken med fisk istället. Fried rice fish måste ju funka lika bra *tycka*. Sen blir det bananmuffins. Och lite citrusfrukter att doppa i den där socker-salt-blandningen. Nu vågar jag ju använda den där ena påsen jag har sparat så på, när jag har en affär 10 minuter hemifrån som säljer dem ;)

Men innan jag gör nånting annat, så ska det stickas! Alldeles opåverkad av Y&T-besöket är jag ju inte, så nu måste stickorna fram igen ;)
Kram!

 
Ingen bild

Morgana

4 juni 2009 15:28

Sådär, nu är jag svart och fin igen ... ;-) Med en hel del överskottsfärg som måste tvättas väck innan lördag. Jaja, det ordnar sig. *Fniss*

Mmm jag längtar efter att få sätta fingrarna i det där garnet. Såg på mönstret nu att det är samma beskrivning som till ulltröjan, så jag köpte mönstret i onödan. Aja. Jag sliter ju ut pappren, så ett extra gör väl inget. ;-)

Låter sååååå gott med thai...mums. Har inte hunnit tänka ens vad det blir här.
Skippar rosutdelning idag, men måste prata med mor och moster angående föräldramötet ikväll. Och så skall jag försöka hinna förbi Kupan innan de stänger idag.
...får akta mig för glassektionen bara... ;-)

 
Ingen bild

/A

4 juni 2009 15:58

Hihi. Då blir det rosa klänningen också? Glöm inte att ta kort! Måste ju få se hur det blir! :-D

Hehe. Ja, det är lätt hänt. Är toksugen på att köpa det garnet, jag också, och jag lär nog göra det nästa gång jag får pengar. Samt lite av Noros Kureyon, förstås. Och gud vet vad mer ;)

Jag ska ta itu med lite matlagning och städning här nu, sen blir det en myskväll framför tv'n tror jag bestämt. Med stickningen. Kastade på till Bifrost-sokkorna, och jag blir toknöjd! Bild kommer senare :)

Hahaha! Ja, passa dig för den! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av /A - 1 januari 2012 10:48

Kära blogg, jag vet att jag har försummat dig under lång, lång tid. Men jag har liksom inte haft varken ork eller lust att skriva på länge.   2011 var ett tungt år. Gick tillbaka igår och skummade igenom gamla inlägg, och såg hur året utvecklade ...

Av /A - 2 augusti 2011 21:32

Jag har både svårt att hinna med saker och ting numera, och svårt att orka med. Och nu, när jag dessutom har två bloggar, så är det verkligen svårt att hinna med. Jag skriver nu även på http://rhetorica-galactica.bloggplatsen.se/ , som är en "publik"...

Av /A - 22 juli 2011 04:12

Jag har ju sovit hela dagen, så nu inatt har det inte blivit mycket sömn. Istället har jag repat upp mohairtröjan jag stickade i vintras, som blev på tok för stor, och börjat sticka den i en storlek mindre, i sällskap av fjärde säsongen av Sex and th...

Av /A - 21 juli 2011 19:14

Så. Idag blev jag opererad. Sov inte särskilt mycket inatt, var så rädd att försova mig, så jag har vilat mycket idag. Fick vänta ända till kl 11 innan det blev min tur, så jag sov större delen av förmiddagen efter att jag hade fått en säng. Sen sov ...

Av /A - 20 juli 2011 20:09

Imorgon är det dags. Då ska jag in på Ackis tidigt på morgonen för en mindre operation, där de ska gå in i livmodern och ta prover inuti livmodern samt livmoderhalsen för att utesluta cancer. Det känns rätt så lugnt fortfarande och just nu är det job...

Ovido - Quiz & Flashcards