Direktlänk till inlägg 2 oktober 2009

Den osynliga signalen.

Av /A - 2 oktober 2009 09:24

Vad märkligt. Det har varit relativt lugnt ett bra tag, men som på en osynlig signal har den ena efter den andra dykt upp under den senaste veckan eller så. Jag pratar om männen. Män jag har dejtat, män som tjatar om att få dejta mig, men som stalkar mig, och en och annan nykomling som också vill ha min uppmärksamhet.


De nattliga telefonsamtalen har tagit vid igen, mailen, meddelandena och allt vad det nu är. Å ena sidan bävar jag lite inför konsekvenserna av det, och fruktar att det ska bli lika galet som det periodvis har varit, å andra sidan är det nästan lite en känsla av hemtrevnad över det. Inte för att jag har saknat det, utan mer bara för att det är något jag varit van vid. Fast det är klart, det där förbannade stalkandet hade jag kunnat vara förutan.


Dock känns det väl mer surrealistiskt än någonsin just nu, eftersom jag fortfarande känner mig så trött och sliten. Ingen kalaspingla direkt. Och mindre mottaglig än någonsin för fagra löften, tjat och önskningar. Ja, det är nu inte alla som gör det, vilket jag är glad för. Men de flesta kör på som vanligt. Jaja.


Det känns lite som att jag hamnat i nån sorts konstigt mellanläge nu. Att det är dags att bestämma om jag ska fortsätta exakt som jag tänkt, eller om min plan för livet ska korrigeras en aning. Inte ändras, bara korrigeras. Ge utrymme för andra saker än de jag redan har på schemat också. Jag är ambivalent dock och frågar mig själv om jag orkar eller vill lägga till mer. Vill jag det? Jag vet inte. Just nu känns det inte som jag orkar med det jag redan har ens.


Det finns saker i mitt liv jag saknar dock. Saker som blivit väldigt påtagliga under den senaste månaden. Saker som jag inte riktigt vet om jag stör mig på att jag saknar, eller om det bara är saknaden i sig som påverkar mig.

Det står i vilket fall tämligen klart att jag vid den här tidpunkten i livet plötsligt har börjat sakna saker som jag klarat mig utan under väldigt många år nu.


Kanske är det bara en brist på endorfiner som orsakar det hela. Det och den här enerverande influensan som inte riktigt tycks ha några planer på att släppa taget om mig. Och så saknar jag ungarna nåt alldeles kolossalt den här gången. Och ekonomin och alla bekymmer med den ska jag inte ens gå in på. Inte att undra på då att man känner sig ur lag. Jag är till och med dygnvill - var helt övertygad om att det var torsdag idag. Men almanackan hävdar envist att det är fredag, så jag får väl tro på det då.


Nej, jag ska snart klä på mig och ta en lång promenad i det fina höstvädret. Det kommer både kropp och själ må bra av, även om jag är tokförkyld just nu.

 
 
Ingen bild

Peter

2 oktober 2009 15:51

Ja, är det inte konstigt att allt händer sammtidigt..
Men du får njuta av det medans du kan..
Ta nu chansen att umgås med männen när dom är så possitiva..
Du kanske kommer till Örsundsbro marken..vora kul å se dig där
Kramizz

 
Ingen bild

/A

2 oktober 2009 17:09

@Peter: Njuta är fel ord. Jag är totalt ointresserad.
Vet inte om jag kommer till Örsundsbro...dels är jag sjuk igen, med ständigt stigande feber, dels fyller dottern år på söndag. Vi får se hur det blir.

Hade inte du plockat bort min blogg förresten?

 
Ingen bild

Peter

2 oktober 2009 17:53

Jo det hade jag..Men kunde hitta den genom att kolla på tidigare..*L*

 
Ingen bild

/A

2 oktober 2009 18:04

@Peter: Ok. Jag blir inte klok på dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av /A - 1 januari 2012 10:48

Kära blogg, jag vet att jag har försummat dig under lång, lång tid. Men jag har liksom inte haft varken ork eller lust att skriva på länge.   2011 var ett tungt år. Gick tillbaka igår och skummade igenom gamla inlägg, och såg hur året utvecklade ...

Av /A - 2 augusti 2011 21:32

Jag har både svårt att hinna med saker och ting numera, och svårt att orka med. Och nu, när jag dessutom har två bloggar, så är det verkligen svårt att hinna med. Jag skriver nu även på http://rhetorica-galactica.bloggplatsen.se/ , som är en "publik"...

Av /A - 22 juli 2011 04:12

Jag har ju sovit hela dagen, så nu inatt har det inte blivit mycket sömn. Istället har jag repat upp mohairtröjan jag stickade i vintras, som blev på tok för stor, och börjat sticka den i en storlek mindre, i sällskap av fjärde säsongen av Sex and th...

Av /A - 21 juli 2011 19:14

Så. Idag blev jag opererad. Sov inte särskilt mycket inatt, var så rädd att försova mig, så jag har vilat mycket idag. Fick vänta ända till kl 11 innan det blev min tur, så jag sov större delen av förmiddagen efter att jag hade fått en säng. Sen sov ...

Av /A - 20 juli 2011 20:09

Imorgon är det dags. Då ska jag in på Ackis tidigt på morgonen för en mindre operation, där de ska gå in i livmodern och ta prover inuti livmodern samt livmoderhalsen för att utesluta cancer. Det känns rätt så lugnt fortfarande och just nu är det job...

Ovido - Quiz & Flashcards