Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

♥ ʻOhana ♥

Av /A - 24 juni 2009 23:52

Det har varit en smärtsam dag. Har nog rört mig för mycket. Det har också varit en dag då man känt sig oerhört omtyckt och älskad.


Dagispersonalen, som alltid flockas runt mig när jag kommer, och som så gärna byter några ord med mig om ditt och datt. De verkar tycka jag är glad och trevlig, vilket jag ju brukar försöka vara. Man känner sig omtyckt när man kommer dit :-)


Doktor Karin, som jag träffade idag, som jag inte sett på över 10 år. Det blev ett glatt återseende för båda parter och en trevlig pratstund. Jätteroligt! Hon jobbar på vår VC nu, och kommer hädanefter vara familjens husläkare :-) Hon förlängde min sjukskrivning utan knot också. Inte mycket att orda om liksom.


Alla vänner som skickar hälsningar via Facebook, bloggen, msn, sms osv, och bryr sig om hur jag mår och vad jag gör.


Barnen. Mina underbara älskade barn. Vi har kramats mycket idag, det har helt enkelt varit en sådan dag.


Pojkvännen...oj, vad du har rätt, Persilja! Mer än du anar. Jag upptäckte att det finns djup i det hela jag inte ens reflekterat över. Att jag utan att blinka accepterar saker som jag lika gärna kunnat reagera tvärt emot på, och att det finns en trygghet i det.


Nya vänner. Klasskompisen L, som också bor granne med mig, som utan att tveka erbjuder mig att låna deras bil om jag behöver det, som tar hem materiale och anteckningar från kursen åt mig, och som erbjuder sig att hjälpa mig lämna och hämta barnen på dagis. Jag har världens bästa vänner - både de som är nya och de som är gamla. Jag kan inte på något villkors vis ha förtjänat så underbara vänner, det är omöjligt!


Alla är ni min ʻohana. Min familj. Med eller utan blodsband. ʻOhana means family. Family means nobody gets left behind or forgotten.


Ikväll har jag förbannat ont, och ägnar mig till stor del åt att kvida och att virka en och annan stolpe på sjalskanten. Så mycket mer blir det inte. Strax blir det sova. Dagisdags i morgon, och dags att handla lite. Hoppas ryggen är bättre i morgon. Funderar även på att lyxa till det med några nystan turkos alpacka från Y&T...Har spanat in en långkofta med korta ärmar, som jag skulle vilja göra i turkost. Och som jag dessutom fått för mig att jag skulle vilja ha klar tills om ett par veckor, när pojkvännen kommer (uppenbarligen hoppas jag på kylslaget väder den dagen, för det är inte direkt ett varmvädersplagg ;))...hm...vi får se hur jag gör. Men snyggt vore det med den, och sen mina fina nya högklackade vita skor, och vita kläder i övrigt...och kanske lite turkosa smycken...och...ja, ni hör ju. Jag sitter banne mig och planerar vad jag ska ha på mig när karln kommer om två veckor! Då är det illa ;-)


Funderar även på att baka lite i morgon. Degar som ska knådas går ju bort just nu, men kanske muffins? Chokladmuffins med bitar av mörk choklad kanske? Eller ljusa muffins med hallon och vit choklad? Eller varför inte båda delar? Kanske kan ta med såna till dagis på fredag och bjuda de barn som inte fått sommarlov på, eftersom det är dotterns sista dag? Får kolla först att ingen har någon allergi eller intolerans bara.


Sist, men inte minst, en bild på sommarens första blodvite. Och i morgon bloggar jag om 14 år gamla prickiga lyckopiller och lyftkorgar på vift. Det ni. Stay tuned *s*.


 

Sommartecken ;-)

 
 
Morgana

Morgana

25 juni 2009 21:58

turkost är fint :-)
Och vad blev det för muffins?? :-)
KRAM!!!

http://queenofnight.bloggagratis.se

 
Ingen bild

/A

25 juni 2009 22:31

Ja, jag älskar turkost, och har gjort det så länge jag kan minnas :) Ligger en bunt fina, fina turkosa nystan här bredvid mig nu. Bild kommer senare.

Det bidde inga muffins idag :( Har varit tokdålig och sängliggande, så jag fick be exet komma och hämta småbarnen. Och handla och hämta mera mediciner åt mig. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv, låg bara och vrålade av smärta i en timme i morse innan jag ens tog mig ur sängen...

 
Morgana

Morgana

26 juni 2009 07:09

Nämen fy så ont, gumman!!!
En megastorbamsekram (en mjuk och försiktig och ryggvänlig sådan) till dig.

Kram!
/Morgana

http://queenofnight.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av /A - 1 januari 2012 10:48

Kära blogg, jag vet att jag har försummat dig under lång, lång tid. Men jag har liksom inte haft varken ork eller lust att skriva på länge.   2011 var ett tungt år. Gick tillbaka igår och skummade igenom gamla inlägg, och såg hur året utvecklade ...

Av /A - 2 augusti 2011 21:32

Jag har både svårt att hinna med saker och ting numera, och svårt att orka med. Och nu, när jag dessutom har två bloggar, så är det verkligen svårt att hinna med. Jag skriver nu även på http://rhetorica-galactica.bloggplatsen.se/ , som är en "publik"...

Av /A - 22 juli 2011 04:12

Jag har ju sovit hela dagen, så nu inatt har det inte blivit mycket sömn. Istället har jag repat upp mohairtröjan jag stickade i vintras, som blev på tok för stor, och börjat sticka den i en storlek mindre, i sällskap av fjärde säsongen av Sex and th...

Av /A - 21 juli 2011 19:14

Så. Idag blev jag opererad. Sov inte särskilt mycket inatt, var så rädd att försova mig, så jag har vilat mycket idag. Fick vänta ända till kl 11 innan det blev min tur, så jag sov större delen av förmiddagen efter att jag hade fått en säng. Sen sov ...

Av /A - 20 juli 2011 20:09

Imorgon är det dags. Då ska jag in på Ackis tidigt på morgonen för en mindre operation, där de ska gå in i livmodern och ta prover inuti livmodern samt livmoderhalsen för att utesluta cancer. Det känns rätt så lugnt fortfarande och just nu är det job...

Ovido - Quiz & Flashcards