Alla inlägg den 12 juni 2010

Av /A - 12 juni 2010 21:36

Fortfarande inte pigg. Söta Petri ville ses idag, men jag orkade inte, tråkigt nog. Hade allt behövt en av de där mysiga kramarna - för inte att tala om att det är alldeles för länge sedan vi sågs. 11 år! Men men...vi får ta det senare i sommar istället, när jag är frisk.


Annars har det varit en rätt lugn dag. Har inte orkat så mycket. Körde en laddning tvätt och tog hand om en del disk, och när sonen vaknade gick vi på affären en sväng och handlade lite. Sen lite mat när vi kom hem. Efter det tog orken slut totalt, och jag fick lägga mig och sova ett par timmar på eftermiddagen.


Nu är klockan lite drygt halv tio på kvällen, och jag skulle lätt kunna gå och lägga mig igen. Ändå har jag inte gjort något som krävt någon energi. Badat, läst klart en bok jag påbörjade för flera månader sedan. Ätit lite räkor, aioli och bröd. Ätit jordgubbstårta. Vi har lyxat lite idag, sonen och jag. Fast allting var färdigköpt, även tårtan. Skulle aldrig orka baka något idag.


Irriterande förkylning, det här. Den vill inte släppa taget. Gör mig gränslöst irriterad emellanåt. Jag avskyr att vara krasslig, speciellt såna här förkylningar som sätter stopp för träningen. Kan ju inte andas ordentligt. Retfullt. Så jag biter i det sura äpplet just nu, och försöker vila mig frisk så mycket jag kan. Låter kroppen bestämma. Sover när jag blir trött, försöker peta i mig extra C-vitaminer och sånt. Och lyxar lite. Må-bra-saker, som räkor och aioli och tårta med jordgubbar. Inte skadar det iaf.


Det blir nog sängen snart nu dock. Hade tänkt ha en riktig filmkväll, men jag är så trött redan nu, som sagt. Bättre då att sova. Och hoppas på att man vaknar lite piggare imorgon. Och att det gråa, blåsiga, regniga vädret dragit bort.

Ovido - Quiz & Flashcards