Alla inlägg den 28 mars 2010

Av /A - 28 mars 2010 00:05

23 timmar kvar till deadline på hemtentan. Jag har arbetat med den sen före kl 9 i morse. Den är nu till 95% klar (ungefär), så det ska jag nog klara utan större problem :-) Jag kanske rent av hinner beta av restuppgiften i samma kurs innan deadline. Eller nåja...då får jag väl kanske stressa en smula, och det ska jag inte göra. Men jag tänkte iaf börja med den så fort hemtentan är klar, och hinner jag, så kommer även den gå iväg innan helgen är över och den kursen kommer vara helt färdig. 7,5 hp till in i potten!


Jag vinner dock inga Mother of the Year-awards den här helgen. Men som tur är, så är ungarna rätt nöjda med att leka tillsammans, nu när de inte sett varandra på två veckor. Så det går faktiskt riktigt bra att tokplugga fastän jag har båda de små hemma. Och trots att min mail på FB stundtals glöder av vissa mail ;-)


Egentligen känner jag min inte särskilt sömnig just nu, bara trött i huvudet. Jag ska nog ändå gå och försöka sova, eftersom vi går över på sommartid inatt. Vill inte sova längre än högst nödvändigt i morgon. Och som tur är har jag ju barnen hemma, vilket innebär att det inte kommer bli någon längre sovmorgon *s*


Så god natt med er...vi ses imorgon. Om jag hinner.

Ovido - Quiz & Flashcards