Alla inlägg den 13 mars 2010

Av /A - 13 mars 2010 12:38

Se där ja, nu fick jag äntligen bekräftat att M&J faktiskt är på BB, och har varit där sen i torsdags. Det var väl det jag trodde! Men segdraget värre då...Jag hoppas det snart kommer besked om att allt är klart, och att det gått bra!   

Av /A - 13 mars 2010 09:22

Jag kunde baske mig inte somna inatt. Vid halv fyra-tiden hörde jag äldsta grabben lomma in i säng (han är alltid uppe mycket längre än mig numera), och bara 10 minuter senare plingade det på dörren. "Huh?!?" tänkte jag, och klev snabbt ur sängvärmen för att kolla vad som stod på. Ville inte riskera att äldsta sonen, som nog inte hunnit somna så snabbt, skulle kliva upp och öppna. Man vet ju aldrig vad som befinner sig på andra sidan dörren.


När jag tittade genom titthålet ser jag en ung man som står halvt bortvänd från dörren, och som liksom kurar ihop sig lite. Som om han har ont eller nåt. Eller är så packad att han inte riktigt kan stå på benen. Jag tvekade lite, men eftersom det fanns en möjlighet att det skulle vara M's J som stod där (det påminde lite om honom bakifrån) och han förhoppningsvis befinner sig på BB just nu, så öppnade jag. Det gick inte att utröna genom titthålet om det var han eller inte.


Det var inte J, som tur var (då hade jag verkligen blivit orolig, kan jag säga). Det var däremot en ung man som var ohyggligt packad. Stanken av sprit stack i näsan när jag öppnade. Han ville att jag skulle hjälpa honom och yrade om mina grannar i lägenheten bredvid, frågade om jag kände dem och så. Sen började han tigga om att få låna telefon, men jag sa nej. Någon hemtelefon har jag inte, och jag kan just nu bara skicka sms från mobilen, så jag kan ändå inte ringa någonstans. Men han gav sig inte, tiggde och bad, och till slut fick jag bara avsluta och stänga dörren framför näsan på honom.


Efter det gick han. Hoppas han tog sig hem, eller åtminstone inomhus någonstans, för det var riktigt kallt inatt och jag har sällan sett någon så packad som fortfarande står på benen. Undrar förresten hur han tog sig in i vårt trapphus? Porten är ju låst för jämnan numera.

Jaja, så kan det vara. Herrbesök 03:30 på natten   


Det blev bara fyra timmars sömn inatt, men jag känner mig trots det inte trött alls, konstigt nog. Jag känner mig rent av rätt pigg idag, trots att jag vaknade med snoret rinnande. Niagra Falls, liksom. Fast det var bara med det samma jag vaknade, sen gick det över. Det enda störningsmomentet just nu är att jag retar mig oerhört på hela viktfrågan idag. Kanske mest av allt för att jag inte kan ta mig ut och träna idag. Det kryper sådär i kroppen igen, som det brukar göra när jag inte fått röra ordentligt på mig på ett tag. Tror bestämt jag ska köpa mig någon tränings-dvd som jag kan köra såna här dagar, när alla barnen är hemma och jag inte kan gå ifrån hur som helst. För all del kan nog äldsta sonen vara barnvakt en timme, men han lär nog ligga under täcket och tryna ett antal timmar till *s*.


I övrigt vet jag inte riktigt vad den här dagen kan tänkas bringa. Förhoppningsvis glada nyheter från M&J. Annars blir det nog lugnt. Får väl försöka plugga lite, kanske...Kanske städa lite också. Och ikväll blir det finalen i Melodifestivalen. Det ser ut att bli en soft lördag iaf, och det är ju aldrig fel   


Ha en bra dag, people!

Ovido - Quiz & Flashcards