Alla inlägg den 6 mars 2010

Av /A - 6 mars 2010 13:04

Jag skulle behöva handla lite, och jag har en hyrfilm hemma som snart kommer kosta mig lika mycket som att köpa den. Och jag har ett barn med vattkoppor. Och jag är ensamstående. Hur löser man det? Jag har ingen barnvakt och ingen som kan lämna tillbaka filmen och handla åt mig. Grabben orkar nog med den lilla promenaden, han är skapligt pigg, men det känns ju inte riktigt rätt att ta med sig ett sjukt barn som smittar till affären...men hur ska jag annars lösa det?

Av /A - 6 mars 2010 09:09

Det ser ut som fan här. Jag vadar i leksaker och grejer, och det behöver akut städas. Det är bara det att jag är totalt oinspirerad. Har varken lust eller ork.


Däremot är jag lite sugen på att möblera om. Men samtidigt har jag inte riktigt någon ork. Fast gör jag det, så får jag ju städat på kuppen - och då är det dessutom roligt att städa.


Både sovrummet och badrummet skulle behöva lite omkastningar, och barnen tjatar allt mer om att låna min bärbara dator (det får de inte, jag är beroende av att ha den igång för studiernas skull, och tar inga risker) så jag funderar på att dra igång äldsta grabbens dator åt dem. Han använder ändå bara sin bärbara numera, så den står bara. Fast ska jag dra igång den, så måste jag flytta den ut ur hans rum, så att han får ha det i fred. Men då får han å andra sidan mer utrymme i sitt rum.


Ja, ni hör ju. Jag resonerar fram och tillbaka hela tiden, och det hela kommer ju sluta i en rokad, det vet jag ju. Frågan är bara om jag orkar idag. Och hur jag ska göra, inte minst. Vad ska jag ställa vart?


Inspirationen börjar ta överhanden. Lite möblande blir det nog idag. Tror jag   

Ovido - Quiz & Flashcards