Alla inlägg den 20 september 2009

Av /A - 20 september 2009 23:11

 

Yngsta sonen målade akvareller idag :-)


 

Två stycken blev det. Den första föreställer en lyftkran, och den andra en bio, meddelar konstnären.


Nu, mina vänner, ska jag lägga mig själv på laddning över natten. G'natt! :-)

Av /A - 20 september 2009 20:13

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Av /A - 20 september 2009 12:55

Jag funderar på att göra ett aktivitetsspel i julklapp åt de små. Kanske nånting i stil med toss across eller så. Eller bara sy bean bags och kanske köpa små plasthinkar som man skriver poäng på? Eller sy nån sorts matta kanske? Kanske en matta med hoppa hage på? Hm. Eller så kanske jag helt enkelt gör alltihop. Ett multispel, typ.


 

Toss Across.


En annan julklapp jag spånar på är att göra en äventyrssagobok åt barnen, där de själva är huvudpersonerna i en spännande berättelse. Har ju massor med kort på ungarna som jag skulle kunna klipp och klistra med, för att de ska bli sjörövare eller drakar eller vad nu sagan kan tänkas komma att handla om. Och så binder jag boken naturligtvis, och gör en riktigt fin pärm.


Mycket idéer har jag iaf :-)


Av /A - 20 september 2009 09:16

Så kom ännu en söndag, och innan man vet ordet av, så har även den gått till historien.


Vår söndag blir nog av det lugna slaget. Känner mig fortfarande trött och sliten efter influensan, så jag har inte tänkt göra så mycket mer än att städa lite och sticka lite. Och kanske rensa datorn en smula, för nu börjar det baske mig bli fullt igen.


Igår hände det inte så värst mycket. Var rätt slagen då med, så orken räckte inte så mycket längre än till att byta gardiner i vardagsrummet, klippa mig själv, bada och göra tacopaj och milkshake. Och sticka lite. Just nu är det strumpor som gäller, eftersom jag ju inte kan sticka på äldsta sonens julklappströja när han är hemma.


 

Äldsta sonen ligger i sängen och surfar.


 

Strumpstickning, Polly Jean.


Ja, så mycket mer upphetsande än så blir det inte just nu är jag rädd. Dras fortfarande med huvudvärk och trötthet, så min hjärnkapacitet är i nivå med en död sill just nu. Förhoppningsvis ska det gå till sig under veckan dock :-)

Ovido - Quiz & Flashcards