Alla inlägg den 19 september 2009

Av /A - 19 september 2009 09:49

 

Så här snygg blir man när man smyger upp på morgonen innan Mama vaknat, och målar sin silversparbössa och fjärrkontrollen till tv'n blå...


 

Emma kom och hälsade på, och sov över :-)


 

Sonens rum. Här ser vi stationära datorn, bokhyllan med dvd och stereo (Wii'et saknas dock, det hälsar på hos hans far just nu).


 

Taskig bild med för mycket motljus, but you get the idea. Sängen, nattduksbord, tv. Ett rum för en 14-årig teknik- och programmeringsintresserad grabb :-)


Av /A - 19 september 2009 01:40

Här ungefär skulle det finnas en bild på äldsta grabbens fina rum, men jag är för trött för att orka tömma kameran just nu. Jag får återkomma med den saken efter några timmars skönhetssömn.


Det har varit en lång dag. Äldsta sonens rum har förvandlats från något som mest liknade en nyligen bombad ruin från andra världskriget till ett riktigt grabbrum, som grabben ifråga dessutom blev mycket nöjd med. Skönt! Fast det visste jag iofs att han skulle bli också - jag vet ju vad han gillar.


Under dagen har jag dragits med en enveten huvudvärk och känt mig allmänt trött och eländig, och under eftermiddagen var det bara att inse att även om febern från baconflunsan har i stort sett gett med sig, så har grisen ifråga numera flyttat in i mina bihålor. Åtminstone känns det som om någon tryckt in en hel gris där. Som dessutom sparkar mig i skallbenet. Vet hut, grisjävel! ;)


Annars har det varit en skapligt lugn kväll, där jag dock fått ägna ohemult mycket tid åt mitt trådlösa nätverk som fått för sig att det inte finns längre. Mycket irriterande. Jag misstänker att nöffhostan även kan ha intagit min router, och om detta fortsätter, så ser jag ingen annan utväg än att slita fram stora kokboken och bläddra fram till sidorna där man kan läsa allt om styckning av gris. Det borde skrämma eländet på flykten, tycker jag.


Nu ska jag sova. Mycket. Hoppas jag. G'natt på er!

Ovido - Quiz & Flashcards