Alla inlägg den 18 september 2009

Av /A - 18 september 2009 11:24

Ikväll kommer äldsta sonen hem, och jag har planerat en överraskning åt honom. Hans rum har varit ett katastrofområde ända sedan vi flyttade hit, och nu tar jag tag i det och ger rummet en make over.


Nu är det inte grabbens fel att det är ett katastrofområde, utan vi har aldrig tagit oss för med att göra i ordning hans rum ordentligt, och när han dessutom är den som är hemma här minst, så tenderar det  att bli så att hans rum blir det rum där man dumpar grejer man behöver ha ur vägen lite snabbt. Stackarn har inte ens fått upp gardiner där inne än.


Det är rent otroligt vad mycket damm det blir när det samlas mycket grejer på så liten yta. Jag har dammsugit och dammsugit, och är alldeles sträv i halsen av allt damm *host!*. Men nu blir det fint. Nystädat och ommöblerat. Gardiner ska upp, taklampa på plats, och hans tv och dvd ska få flytta tillbaka in. Sen har han sitt Wii också + att han ska få in min stereo dit. Ny bokhylla får han också av sin äldre syster och hennes sambo, och jag hoppas vi får hem den idag. Det beror lite på om den går in i deras bil eller ej. Annars tror jag att jag tar en av mina så länge bara...vill göra klart där inne idag och överraska honom när han kommer hem.


Det lär nog bli lite trångt i hans rum iofs, med så mycket grejer, men han behöver ju inte så mycket golvyta egentligen. Ska vara när han spelar Wii då, men det löser sig nog.

Sen till kvällen ska vi göra pizza med parmaskinka, mozzarella, basilika och ruccola, och egen jordgubbsmilkshake. Och kanske hyra en film också, om vi hittar nåt vi vill se. Fast sonen kommer nog helst vilja vara på sitt rum, när det nu blir så fint där :)


Nej, det här duger inte. En snabb kopp kaffe till, sen ska jag fortsätta med rummet. Måste ju även hinna storhandla idag :)

Ovido - Quiz & Flashcards