Alla inlägg den 5 september 2009

Av /A - 5 september 2009 17:42

Crap. Jag var inte snabb nog med pillren, som det verkar. Min mens vill dra igång ändå, och jag känner mig lika knäckt som jag brukar göra. Sockersuget är smått hysteriskt, och jag tackar min lyckliga stjärna att jag hade russin hemma. Tankeverksamheten går på lågvarv och jag får inte tummen ur att plugga som jag borde. Kroppen känns motvillig och slö.


Jag tog mig ut och tränade lite i någon timme, men det kändes mest bara jobbigt. Handlade lite, sen gick jag hem och har sedan dess parkerat mig i soffan med Gilmore Girls på dvd, min stickning, mina russin och snart även en kopp rykande hett kaffe eller cappuchino.


Det är en sån dag bara.

Av /A - 5 september 2009 13:37

Ju mer jag låter kroppen själv styra vad jag ska äta, desto mer GI äter jag, har jag insett. Lustigt. Anyway, det här är vad min kropp begärde att få till brunch idag:


Omelett på 4 ägg (behöver ju få i mig mer protein) fylld med gul paprika, salladslök, vitlök och en halv, stor chilifrukt. Till det lite avocado och lite gurka.


Hjälp, vad mätt jag blev. Gott var det! :-)

Av /A - 5 september 2009 11:19
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av /A - 5 september 2009 00:06

Herregud, vad sakta klockan går när man är toktrött och bara vill lägga sig, men måste vänta på att torktumlaren ska bli klar...


*gääääsp*

Ovido - Quiz & Flashcards