Alla inlägg den 9 april 2009

Av /A - 9 april 2009 02:21

Det har varit en regnig kväll här hos mig. En sån där kväll då det är riktigt mysigt att krypa upp i soffan med sin stickning och lite filmer i dvd'n. Men jag har även letat rätt på lite påskprylar och börjat pynta lite, och i morgon ska jag ut och plocka ihop till ett påskris.


Påsk i fönstret i vardagsrummet. Gardinen med tulpanerna har jag gjort själv för några år sedan, med textilfärg och en mall jag skissade upp lite snabbt bara.


Älskar dessa ljusmansietter. Kolla in tuppen och och nästena med ägg - hur söta som helst! :-)


Den som spar, han har. Började spara påskäggen barnen fick för ett par år sedan, och hittade dessa idag. Ska finnas ännu flera dock...


Den här gjorde min mamma till mig en gång i tiden, och även om vi sedan ett antal år tillbaka inte har någon kontakt med varandra, så är den ändå en av mina favoritsaker. Jag älskar tulpaner, och den hänger uppe året om.


 

Påsktuppen som minstingen gjort på dagis. Är den inte fin? :-)


Varde ljus...


Passade på att lacka senaste omgången gipsfigurer som dottern målade förra helgen. Min favorit är den gröngula nere till höger - kolla vilka häftiga effekter hon fått till!


Blev sugen på nåt, och snodde ihop en kladdkaka.


Dotterns väst är färdigmonterad och klar, och här ligger den nyss uppsköljt och på blockning.


Har kastat på till benvärmare åt sonen, och hoppas hinna få åtminstone dem klara tills på lördag. Västen får han väl få i efterskott.


Ja, så har min kväll varit, och jag ska strax krypa i säng. Dock hade jag ju lovat er lite pics från sonens 14-årsdag, så ni ska få dem med nu:


Minstingen passade på att stödvila innan vi skulle åka på kalas hos storebror (storebrors pappa stod för arrangemanget i år).


Dottern, min före detta-före detta svärfar och hans nya sambo.


Minstingen, Johan och Michaela.


Den nyblivna 14-åringen :-)


Johan och Ingvar förser sig av den framdukade buffén.


Från vänster: Äldsta grabbens pappas nya sambo, äldsta sonen, min exmake nr 1 och min före detta-före detta svärmor.


Björnbärstårtan, som min fd-fd svärmor alltid gör åt både sonens (exets) och sonsonens (min grabb alltså) födelsedagar.


Ja, det var väl det hela. Nu ska jag ta min fagra lekamen och stoppa den i säng, och få lite skönhetssömn innan morgondagens strapatser börjar.


Ovido - Quiz & Flashcards