Alla inlägg den 2 april 2009

Av /A - 2 april 2009 08:11

Idag fyller äldsta sonen 14 år. Innan man vet ordet av, så är han vuxen på riktigt...:-) Vi ska åka ut dit ikväll och fika, så under dagen ska jag knåpa ihop ett födelsedagspresentkort åt honom. Han ska nämligen få en make over av sitt rum (fast över lite tid, eftersom min budget inte rymmer alla förändringar på én gång) samt en heldag där han får bestämma allt vi ska göra. Saker har han tillräckligt av, och att ge honom ännu ett tv-spel eller en elektronisk pryl känns inte så kul. Så istället blir det ett upplevelsepaket och ett fixa-hemma-paket :)


I övrigt blir det nog en ganska slö torsdag. Ska kasta på till den andra Nutkin-sockan och komma igång med den, jag ska försöka sno åt mig en tid i tvättstugan och jag ska försöka få undan en mindre skoluppgift som ligger och stör mig. Annars blir det lugnt.


Har tävlat nu på morgonen förresten - Pernilla har en tävling via Drömhus, där man kan vinna den här jättesöta fåtöljen:



Minstingen, som är hemma och har slappardag med sin mor idag, blev i eld och lågor när han såg den, så självklart måste vi skicka in ett tävlingsbidrag. Den 10 april är det dragning, så vi får väl hoppas ha turen med oss då. Fast å andra sidan...då lär jag åka på att köpa en till, så att dottern också får en likadan, om det inte ska ta hus i hel.... här...;-)


I går beställde jag förresten fröer till balkongen. Morning Glory (Heavenly Blue), prästkragar och blåklockor (de två sistnämnda ska få samsas i en kruka), vita ranunkler (vill ha gula och rosa också), sen blåvinda, petunia, nattljus och kantlobelia till balkonglådorna. Malva beställde jag, och gräslök och persilja. Och palettblad, som jag ska ha inomhus. Allt som allt gick det på 250 kr, så det var inte så farligt. Sen var det 20% rabatt på det också. Dock måste jag köpa några stora krukor, en balkonglåda till och jord och stenkulor. Och sen, om jag får någon millimeter över på min lilla balkong, så ska jag köpa ett citronträd också. Undrar bara vart jag ska förvara det sen...det är för varmt i min lägenhet för det under vintern. Men jag kanske kan höra med äldsta grabbens pappa om den kan få stå i hans garage över vintern.


Nu ska sonen och jag knata ut i tvättstugan en stund, så ni får klara er utan mitt eminenta sällskap ett tag ;)

Ovido - Quiz & Flashcards