Alla inlägg den 25 mars 2011

Av /A - 25 mars 2011 09:58

Det närmar sig. Känns nästan lite konstigt. Men skönt!


Även idag har jag den lilla prinskorven hemma. Hög feber och huvudvärk. Stackarn. Vi tittar på barnprogram och surfar runt och kollar på diverse heminredningsgrejer. Allt från mattor till porslin.


Det blir lugnt idag. Jag är förkyld och febrig själv också, men inte lika illa däran som lillebror. Men någon större ork har jag inte riktigt. Så det blir väl mest stickning för min del idag. Första mars-sockan är klar, och den andra ska kastas på. Sen kanske det blir våfflor i eftermiddag, det är ju trots allt våffeldagen idag.


Kanske börjar jag plocka ihop mina grejer här idag också. Tvättar lite, så att det är klart. Börja skriva en shoppinglista, det kommer ju inte finnas någon mat alls i skåpen när jag kommer hem. Sen behövs det en och annan basicgrej också, som diskborste till exempel. Måste även handla till påsken, för jag vet inte om jag får nästa studiemedel före eller efter påsk iår. Mycket såna småsaker att komma ihåg nu.


Söndag kväll får jag lägga mig hemma igen. Så skönt! Och på måndag börjar nästa masterkurs. Efter lunch drar den igång, men jag har bokat in förmiddagen också, till nånting helt annat. Står standby då, ifall någon behöver mig. Så det blir full fart på måndag. Sen lugnar det sig lite fram tills fredag, med undantag av att jag ska få ordning hemma och plugga. Vill bli klar hemma och få fint tills på fredag, för då kommer barnen (troligen iaf). Och tidigt lördag morgon åker vi till Stockholm, för då blir det bröllop. Och på söndag blir det antagligen dubbla födelsedagsfikor för oss. En för lilla Astrid, vars födelsedagsfika vi missade eftersom mina barn var krassliga, och en för storebror, som fyller år samma dag som bröllopet och som jag, dottern och lillebror därför får fira lite på efterskott dagen efter. Och därefter ska vi till Stockholm igen, och jag sover över här med barnen tills på måndag. Lär väl kännas lite sådär att sova här igen när man nu äntligen kommit hem, men det är ju bara en natt.


Men sen, efter allt det där, så kommer allting lugna sig igen. Det ser jag fram emot. Då borde det ha hunnit bli vår på allvar också. Det är ju två veckor dit, och våren är ju i full gång nu. Förhoppningsvis har jag även hunnit kicka den här envetna förkylningen vid det laget också.


Mental note to self: Måste komma ihåg att köpa gummistövlar.

Ovido - Quiz & Flashcards