Alla inlägg den 12 mars 2011

Av /A - 12 mars 2011 19:38

Operation Nu-Ska-Jag-Banne-Mig-Bli-Frisk (och få ordning på magen igen - i det här hushållet äter man inte riktigt på samma sätt som jag är van vid...det är en hel del falukorv och makaroner och pulvermos och sånt) är igång! Steg 1: Börja äta som jag är van vid och mår bäst av:


Sallad och äggröra - Mums! Dottern ville ha samma sak, men lillebror ratade sallad och fick istället en microlåda (what can I say - min ork är obefintlig nu för tiden, så ibland får det bli sådana kompromisser).


Lillebrors mat, tillsatt majs, vilket annars inte ingår i rätten ifråga. Och den ser ju faktiskt helt okej ut, i synnerhet för att vara en sån där micromatslåda.


Sen blev det lördagsgodis.


Nu väntar vi in Melodifestivalen, vilket faktiskt känns roligare iår än det gjort på länge. Anledningen? Jag har enbart sett första deltävlingen tidigare (och har för länge sedan glömt vilka bidrag som gick vidare), så kvällens tävling är en total överraskning för mig vad gäller alla bidrag. Precis som det var förr. Nice! Så hädanefter, om jag ska se på Melodifestivalen, så ska jag skippa alla deltävlingar och enbart se finalen *bestämma*. Även barnen ska få se den med mig (så länge de nu orkar), så nu är det bäst jag sätter fart på ungarna - de ska nämligen borsta tänderna och göra sig i ordning för sängen innan programmet börjar. Och så får jag ju inte glömma att hämta min stickning   


Tjing!

Av /A - 12 mars 2011 13:42

Oj, vad mycket enklare det var att göra lockar med iCurlen! Till och med mitt tjocka hår fick rejäla lockar på nolltid (typ en kvart, på sin höjd)   


 

Lockigt var det här   

Ovido - Quiz & Flashcards