Alla inlägg den 16 mars 2011

Av /A - 16 mars 2011 09:36

Jag krymper. Märker att ju piggare jag blir efter all denna sjukdom, ju bättre börjar kroppen fungera igen. Vilket även har lett till att jag börjat gå ner i vikt igen och att kroppen drar ihop sig. Now, det är inte så att jag har gått ner nämnvärt medan jag har varit sjuk, däremot har det försvunnit ett kilo under de senaste dagarna, trots att jag inte kommit igång med träningen igen. Ingen stor viktnedgång alltså. Men kroppen har dragit ihop sig grymt mycket de senaste dagarna. Jag har inte mätt, men jag märker på kläderna att det rör sig om flera centimeter. Och det är här det verkligt oväntade träder in - jag har krympt ur min mohairtröja MEDAN jag stickat den!


Den ska vara stor och rymlig. Det ska den. Men nu vadar jag i den istället. Förvisso är den inte helt klar ännu, jag provade den innan jag började sticka kragen (den är ganska stor och det är en v-ringning som går långt ner), så jag ska göra den helt klar i dag och prova igen. Det kanske påverkar passformen något, åtminstone upptil, så att jag kan använda den ändå.


I övrigt är det väl bara att göra en mental notering om att jag numera drar en stl M upptil, och inte L. Och fortsätter det så här, så lär jag snart få gå ner en storlek i byxor också *s* (när jag tänker efter, så kanske jag skulle prova klänningen jag ska ha på bröllopet, och kolla så jag inte är i färd med att krympa ur den med...).


Annars så är jag på god väg att bli helt frisk, vilket är sååå skönt efter att ha varit däckad i 3 veckor. Hujedamig. Brutal förkylning/magsjuka/löksoppa det där var, alltså. Men jag är inte ensam. Ser varje dag uppdateringar på FB om andra som råkat ut för samma sak, och det verkar hålla i sig i ungefär 3 veckor för dem med.


Och apropo veckor - nu är det inte långt kvar! Bara två veckor kvar av månaden, så snart är jag hemma igen!   Gött!

En annan sak det inte är långt kvar på är min opponering - som äger rum imorgon! När den är gjord så har jag avslutat min akademiska examen, och behöver bara skicka in ansökan om att få ut min examen. Yeay! Ja, alltså, jag ska ju läsa en master också, men min grundläggande akademiska examen kommer vara klar. Det är faktiskt lite häftigt   


Och på tal om det, så ska jag sätta mig och förbereda min opponering imorgon. Be well, people!

Ovido - Quiz & Flashcards