Alla inlägg den 20 februari 2011

Av /A - 20 februari 2011 13:56

Det är en relativt soft söndag för min del idag. På förmiddagen var jag iväg till kyrkan där dottern och hennes bonussyster skulle sjunga i kör (annars skulle jag inte gå i kyrkan - det är helt enkelt inte min grej). Och döm om min förvåning när det visar sig att flickorna dessutom sjunger solo på en låt! Wow! De var superduktiga! Önskar bara jag hade tagit kort på dem, men jag tänkte inte ens på det där och då.


Men det kom även en dålig nyhet i morse. Mamman till ett par ungdomar jag känner tog livet av sig i helgen   Jag känner både med dem och för dem. Stackarna! 14 och 16 år är de. Alldeles för tidigt att förlora sin mamma. Man blir både tagen och dämpad när man får såna nyheter. Men jag vet iaf att de har ett bra nätverk omkring sig, så de är väl omhändertagna mitt i allting.


Annars så längtar jag väldigt mycket hem. Fantiserar om att shoppa en massa saker till lägenheten. Nya sofföverdrag (svarta), en ny golvmatta (röd), svarta och röda gardiner (va? Anar ni ett tema här, säger ni? Nu förstår jag inte alls vad ni menar   )...Tänker också att jag ska möblera så att ungarna får ha sina dockhus mera tillgängliga, och att jag ska överraska dem med lite nya grejer i nyinflyttningspresent i lägenheten. Känns ju lite passande att de får nya grejer att flytta in i sina hus med när vi flyttar tillbaka in i vår lägenhet, eller hur?   


Jag fantiserar om all god mat jag ska göra när jag kommit hem igen och själv får styra helt och hållet över såna saker. Fantiserar om de där lediga dagarna jag ska unna mig där jag ska parkera mig i soffan med tv-serier och film på dvd, och stickningen. Fantiserar om att få vara ensam vuxen och inte behöva anpassa mig efter någon annan. Fantiserar om att få gå ut i skogen och springa igen. Och om att kunna köra mina tränings-dvd'er och köra Zumba på kinecten. Längtar efter påsk och det traditionsenliga frossandet i godis och scifi-serier (vet inte varför, men just påsken har blivit en sån där tidpunkt då jag väldigt gärna vill se scifi). Längtar efter att få mina examenspapper, och längtar (tro det eller ej) efter att få börja på min nästa uppsats.


Över huvud taget har jag väldigt mycket att se fram emot just nu, känns det som  


Ovido - Quiz & Flashcards