Alla inlägg den 23 februari 2011

Av /A - 23 februari 2011 14:00

Kommentarer överflödiga   


 

Av /A - 23 februari 2011 12:41

Äntligen! Igår blev jag officiellt registrerad på masterprogrammet, och idag har jag pratat med CSN, så på fredag får jag äntligen pengar! Wohoo! Jag har en shoppinglista som är lång som ett ont år vid det här laget   Men först och främst behöver jag en ny laptop, en ny vinterjacka och en klänning till bröllopet i april. Och så funderar jag även på att köpa en bänkdiskmaskin. Och typ en miljon andra saker   


Hur som helst, så är det en mycket glad kvinna som sitter vid tangenterna nu. Så glad att jag funderar på att strunta i studierna idag, och istället ägna mig åt att sticka, läsa och bara vara. Februari är nästan slut, och jag har bara precis påbörjat den andra februari-sockan. Och på tisdag får jag öppna mitt mars-paket!

Och när jag nu ändå är inne på stickning - jag spände upp de två löv jag har stickat hittills med knappnålar, så att jag skulle kunna ta kort på dem och visa er:


Stickade löv.


Det lilla lövet är ungefär i storlek som en femkrona. Jag tror dessutom jag har bestämt mig för vad jag ska göra av dem: En mobil med stickade löv i alla möjliga färger   Det skulle ju verkligen vara jag, liksom. Så det får det nog bli.


Idag var jag förresten iväg på bokrean en snabbis, och offrade 99 kronor på en bok jag länge har önskat mig, och som skulle kosta 99 kr enbart idag och 199 resten av rean:


 

One more slice - Leila Lindholm.


I love it! Sååå mycket gott! Och SÅ värd de 99 kronorna   


Hur som helst, jag är sååååå glad idag! Flow! Låt oss hoppas att det håller i sig även vad gäller lägenheten, så att jag kan åka hem om 2-3 veckor istället för om drygt 4 veckor.

Ovido - Quiz & Flashcards