Alla inlägg den 29 juli 2010

Av /A - 29 juli 2010 00:12

Jag har haft en helt galen dag, som började med att jag fick mens. Dead give away redan där liksom. Men där har varit bra saker också. Jag fikade med E och andra sommarkursen började idag. Now, det där sista var egentligen inte en bra grej, med tanke på att jag nästan fick hjärtstillestånd av leda redan 7 minuter in i föreläsningen. MEN, det som faktiskt var bra, var att det är enbart ICKE OBLIGATORISKA föreläsningar på kursen, och det enda som faktiskt är obligatoriskt är tentan på slutet. Som bäddat för att skolka, med andra ord. Fast man kan väl knappast kalla det skolka om man inte behöver vara där om man inte vill. I vilket fall kommer jag inte närvara någon mer gång utan att ha stickningen med mig.


Och apropo stickning. Medan jag väntade på E, så råkade *host* jag slinka in på Yll&Tyll. Igen. För andra gången den här veckan. Och det skulle rent hypotetiskt kunna vara så att det råkade *host-host* slinka med en ny godispåse därifrån. Rent hypotetiskt. Eftersom det nu var 30% rabatt. Och den där blå färgen var så vacker (jag är väldigt inne på blått nu, har ni märkt det? Frånsett mina skolprylar, som anteckningsblock och almanacka, som går i en rent hejdlös chockrosa färg. Hm. Låt oss inte analysera det vidare.) Hur som helst. Godispåse.


 

GODIS!


Jag tror de ska få bli nånting sånt här:


 


För övrigt växer min tjocka-gosiga-höstkofta-som-jag-ska-bo-i-tills-januari hela tiden. I love it!


Kofta.


Sen har det hänt en massa annat också, som jag inte kan berätta om, men som också tagit musten ur mig idag. Och sen händer det nånting som...hm...tja, jag återkommer till det imorgon eller så. Tror jag. Nu ska jag sova. Strax. Ska bara sticka nåt varv till...och se bara ett avsnitt till av Gilmore Girls. Sen ska jag sova. Tror jag   

Ovido - Quiz & Flashcards