Alla inlägg den 26 juli 2010

Av /A - 26 juli 2010 16:54

Jag har laddat inför hösten och vintern idag. Typ. Dagen inleddes med leverans av en Ektorp 3-sitssoffa som jag råkade trilla över på Blocket igår, till bra pris (en tusenlapp) och där killen både kunde köra hem den till mig och hjälpa mig bära upp den. Yeay! Äntligen har jag tillräckligt många sittplatser åt oss allihop!   


Ny soffa! Med tiden ska jag köpa likadana klädslar till båda sofforna, men det får vänta lite.


Sen tog jag en sväng på Ikea. Surfade runt på deras sida igår, och upptäckte en servis med 6 mattallrikar, 6 djupa tallrikar och 6 assietter för bara 299 kronor, och i en sådan vacker blå färg att min måste ha-gen gick igång för fullt. Sen blev det lite andra saker där också, som jag behövde.


 

Ikea-shopping. Blå servise för 299 kr. Tjocka, stora glas för 5 kr styck. Nya smörknivar (hade bara én kvar) och en handduk till badrummet för 25 kr där jag föll handlöst för den fina, turkosa färgen. Sen blev det ett nytt rivjärn (mitt gamla slängde jag för länge sedan, efter att det hade rostat), en ny väggklocka till vardagsrummet (ungarna spräckte skivan på den gamla) och två nya filtar som ska få skydda sitsarna i sofforna.


Efter Ikea blev den en sväng hem för att äta lite lunch, innan det blev en vända in till stan.


Jag var på Carolina-biblioteket och hämtade en reserverad bok som jag ska ha till kursen i Politisk Filosofi, samt på Akademibokhandeln och köpte ett nytt skrivblock och en ny almanacka.


På Cubus hittade jag precis sådana mjukisbrallor som jag ville ha, för det absolut överkomliga priset 149 kr. Jag planerar att bo i dessa hela hösten när jag är hemma. Jag var även in på Åhléns och kostade på mig femte säsongen av Gilmore Girls.


Sen blev det en sväng på Yll & Tyll, och jag gick därifrån med en riktigt rejäl godispåse. 22 nystan mörkgrå Eskimo, 3 nystan ljusblått dito och en härva 2-trådigt från Östergötland. Lite nya strumpstickor och en bunt svindyra knappar blev det också. Det grå garnet ska bli en sån här:


 


Men eftersom Eskimo-garnet luddar en del, så tog jag även en sväng in på Ohlssons tyger och köpte en bit foder, för att förhindra att koftan luddar av sig så mycket på kläderna jag har under.


Ikväll tänker jag sitta i soffan och sticka och titta på Gilmore Girls, och bara njuuuuuuuta    Fast först ska jag nog försöka vila en halvtimme, jag är alldeles slut efter allt kånkande idag. Dessutom sov jag dåligt inatt. Så lite vila, sen lite mat, och efter det bara myyyyyys!   

Ovido - Quiz & Flashcards