Alla inlägg den 21 maj 2009

Av /A - 21 maj 2009 21:22

Första dagen av långhelgen avverkad. Pratade med pojkvännen (shit, vilket konstigt ord att använda! Haha!) på msn till kl 2 på natten, skulle sedan lägga mig, men så dök sockersöta, underbara Petri upp och mådde lite sådär. Av okänd anledning har vi bara pratat via msn/icq/ FB/Netlog under flera år nu, men inatt blev det så att vi hördes av per telefon. Klockan 3 ringde han, och det var såååå mysigt att höra hans röst igen! Jag blev lite lycklig av det. Dels för grejen i sig, och dels för att jag älskar hans röst.


Anyway, klockan blev 4 innan vi sa godnatt, och eftersom jag var ledig idag, så blev det sovmorgon. Rejält. Vaknade vid 11, och låg faktiskt och drog mig ända fram till 11:45 - LYX! Klev sen upp, och hann inte mer än dra igång datorn förrän Ida tyckte vi skulle ta en nyss-vaknat-fika inne på Waynes. Och när det gäller kaffe, så är jag ju som bekant inte nödbjuden ;) Det blev till att hoppa i kläderna och dra in till la stada, där Ida, jag och så småningom även Maria spenderade 3 timmar på Waynes (och ökade deras årsomsättning med 50% ungefär *lol*). Diskussionerna rörde sig mestadels kring män (förstås), och vi hade riktigt trevligt. Fick dessutom ett mycket trevligt samtal från David, som satt uppe i Engelska Parken och författade tal tillsammans med Edwin och Björn. Underbara pojkar i min klass, måste jag säga.


Styrde sedan kosan hemåt, svidade om till träningskläder, och begav mig ut på slingan för första gången på nästan två veckor. SÅ skönt! Tog ett långt bad efteråt, läste lite bok, och putsade mina fjädrar en smula sådär i största allmänhet.


I övrigt har det varit lugnt idag. Blev bokad för ett fotojobb den 8 juni, vilket var kul. Fast det var ju inte igår man stod framför kameran senast...14 år sen nu juh! Men skoj ändå :) Är inte säker på vad det skulle vara bra för dock...typ elever eller nåt kanske? Vi får proffsmake och hårstylist osv på plats iaf. Vet bara att jag ska vara i Stockholm kl 15 den dagen, ostylad och osminkad :-)


Annars så kom jag idag på att jag är bjuden på grillfest i Stockholm på lördag, och idag fick jag höra att några av tjejerna skulle ut där samma kväll, och att min närvaro var önskvärd, så vi får se hur jag gör. Ska ju ha hem barnen på söndag, och jag har sovplats i Stockholm, så ett alternativ är att röja runt lite där, sova över, och sen åka hem nästa dag. Det tråkiga är bara att det råder ett visst mått av vakuum i plånboken, för jag får givetvis inga pengar förrän på måndag...


Nej, nu ringer Maria och behöver lite allmänt stöd efter ett samtal med en manlig bekant, och min msn lyser som en julgran. Tjing på er! :-)

Ovido - Quiz & Flashcards