Alla inlägg den 6 maj 2009

Av /A - 6 maj 2009 14:21

Blah. Går inget vidare med min träning den här veckan. Har inte åkt på svininfluensan, däremot tycks jag ha åkt på ett högst enerverande fall av grissnuva, som dessutom behagat ta fäste även i min sargade hälsena. Hmpf. Vissa dagar kan jag knappt gå, andra dagar börjar det bra (som idag - gick t/r min institution vid Engelska Parken i morse) och sedan går det bara utför (vid lunch var det en nära-döden-upplevelse att försöka ta ens minsta lilla steg).


Trots detta överväger jag seriöst att åka på step ikväll. Helt enkelt för att jag är förbannad. Anledningen är av ekonomisk art, men som vanligt väljer jag att behålla de jobbiga detaljerna för mig själv. Jag har aldrig varit typen som behöver "prata ut" på det sättet. Jag blir tyst, vill vara i fred, och så blir jag arg. Ungefär så.


Borde knåpa på min uppsats, men är synnerligen oinspirerad just nu. Är trött. Väntar på respons på ett par mail jag skickat. Och så har jag ingen riktig lust att sova. Inte för att jag har någon särskild lust att göra något annat heller, för den delen. Just nu är jag mest bara arg och allmänt irriterad.


Var in till skolan i morse för att diskutera mitt PM. Blaj, det är vad jag tycker om det hela. Dessutom tenderar jag att få läraren att känna sig...hm...hur säger man...intimidated. Vad heter det på svenska? Ja, att man injagar fruktan i ens motpart liksom. Hon tycks nästan vara lite rädd för mig. Jaja. Tur terminen snart är slut, säger jag bara. Fast det blir iofs studier i sommar också. "Bild i skolan". Jag kommer ta dubbla examen. Jag blir så förbannat uttråkad av att bara läsa retoriken, jag måste ha mer stimulans än så, så det blir dubbla studier i höst. Om jag nu inte hittar ett jätteroligt jobb då, som jag kan fylla upp resten av tiden med.


Nå. Dagens höjdpunkter så här långt:

1. Jag fick igång den satans Thunderbird-mailen som fan inte gör annat än att krångla. Jävla skitprogram.


2. Linnéa, som jag läste tillsammans med på lärarprogrammet, kommer ner från Söderhamn på måndag, för att luncha med mig och umgås lite i största allmänhet. Kul! :-)

Ovido - Quiz & Flashcards