Alla inlägg den 20 maj 2009

Av /A - 20 maj 2009 20:34

Puss, puss, puss! Hej, Bloggen, jag har saknat dig! *krama om* :-)


Jag har verkligen inte hunnit med på sistone. Uppsatsen har legat över mig (oss alla) som en mara, parallellt med andra uppgifter, samtidigt som man idkar ett ganska socialt liv nu för tiden. Det fikas och umgås i det vida och det breda, och även om det mestadels är med klasskompisar och samtalet därför till stor del kretsar kring studierna, så är det ändå avkopplande på sitt vis.


Retoriken har närapå tagit knäcken på oss allihop under andra halvan av terminen. Trötta och ledsna på eländet har vi varit allihop, men de senaste dagarna har vi allt mer börjat ana ljuset i slutet av tunneln och unnat oss att slappna av lite, samtidigt som stressen ökat för varje timme som försvunnit mellan oss och deadline. Idag kl 16 var det dock deadline, och min grupp skickadein vår uppsats ett par timmar innan dess. Björn, Sebastian och jag jublade, kan jag meddela.


Jag missade nationaldagsfirandet på Skansen i söndags, vilket gjorde mig väldigt ledsen. Jag hade så gärna varit där med Anne-Lene och en massa andra glada norrmän, men uppsatsen krävde sitt. Istället blev det en spontanlunch med M&J, vilket inte heller var fy skam. Och sen har jag förstås spelat Alexanders låt sju miljoner gånger de senaste dagarna :-D

En annan låt jag spelar mycket är Malenas La Voix. Inte för att låten egentligen är något märkvärdigt, men herregud, vilken röst! Gode gud, om kvinnan vore singel skulle jag gifta mig med henne på fläcken bara för hennes rösts skull! ;) Har jag nämnt att jag är röstfixerad, förresten? ;) Älskar Malenas mezzosopran. Underbart.


Ja, kära vänner, nu har jag varit ledig i snart 6 timmar, och jag behöver strängt taget inte lyfta ett finger förrän på måndag. Jag kan vara galet jätteledig om jag vill. Det är bara ett litet problem...Ni som hängt med mig ett tag vet ju att jag inte räds att säga att jag är bra på saker och ting. Well, nu ska ni få höra vad jag är riktigt, riktigt kass på: Att vara ledig! Jag suger på det! Hur faaaaaaaaaaaaan gör man?!?


6 timmar. Jag har gått en lång, trevlig promenad med en kompis. Pratat en massa strunt. Suttit på uteservering och ätit italienskt och druckit vin. Blivit hittad av ännu en kompis, pratat ännu mera strunt, och varit på Body Shop och luktat på body cream (butter?), varit på Akademibokhandeln och bläddrat i böcker, och jag har tittat på skor, plånböcker, parfymer och lite annat. Shoppat lite spa-prylar. Druckit jättebaljor kaffe på Waynes. Tagit ett långt bad och nöjesläst. Gjort pedikyr och manikyr. Och...ja. Vad nu? Är ju ledig i flera dagar till juh - vad fasen ska jag hitta på?? Allvarligt alltså, det känns som eoner av tid!


Nå, fick hem äldsta sonen ikväll, och vi planerar faktiskt att gå på bio en av dagarna, så där försvinner det ju några timmar. Sen ska jag ju träna också. Och sen...tja, jag har ju några uppgifter som släpar sen förra året, kanske skulle beta av dem? Vi får se. Annars tar jag gärna emot idéer! :-)


Nej, nu ska jag prata med lite folk, så ni får klara er utan mig en stund igen. Kram på er!

Av /A - 20 maj 2009 14:21

...blir det blogg. Om allt går som det är tänkt, och jag inte är upptagen fortfarande med att fira att uppsatsen är klar, godkänd av alla gruppmedlemmar och inskickad förstås :-)


Ovido - Quiz & Flashcards