Alla inlägg den 1 april 2010

Av /A - 1 april 2010 20:38

Påsken har officiellt börjat - det är skärtorsdag. Själv har jag spenderat dagen med att ha oerhört svårt att komma igång med det jag skulle göra, men när jag väl kom igång, så var jag åtminstone effektiv. Således är nu den berömda papier maché-tigern äntligen klar (bilder kommer senare). Jag har också kört ett träningspass a la boot camp-modellen, och kan meddela att jag saknar allt av kondition (ingen överraskning) men är starkare än jag trodde.


Jag kan också meddela att jag just nu sitter med huvudet fullt i färg - eller nåja, håret om vi nu ska vara petnoga - och att jag skattar mig lycklig att jag valde att göra det nu ikväll, ety jag icke kommer kunna lyfta mina armar ens över navelhöjd imorgon (vilket kommer göra måltiderna intressanta).


Kvällen är dock ung fortfarande, och jag har ingalunda tänkt att avsluta mina studier riktigt ännu. Några tyska dikter inför nästa vecka har redan betats av, och jag tänkte ta mig an även de engelska medan jag nu ändå sitter här mer eller mindre passiv. Därefter ska jag ta itu med nästa kreativa inslag - målningen av en tiger. Inte bara én förresten, utan fyra stycken målade och en tecknad ska det bli. Jag hoppas hinna klart med samtliga under morgondagen, om nu allt vill sig väl. Och jag inte är alltför petig.


Alltså. Engelska dikter från romantiken härnäst.


Glad påsk!

Ovido - Quiz & Flashcards