Alla inlägg den 26 januari 2011

Av /A - 26 januari 2011 15:49

Så där ja. Ytterligare tre sockklubbspaket är klara, och det fjärde och sista saknar bara garnet, sen är det klart också! Wohoo!   


Sockklubben är nästan komplett! Bara fjärde paketet (Augustipaketet i bakgrunden till höger) saknar garnet, sen är allt klart!

Av /A - 26 januari 2011 11:57

Efter många turer fram och tillbaka har vi till sist bestämt oss för att ta steget fullt ut och flytta ihop på riktigt. Då krävdes ett större boende, vilket mer eller mindre trillade i knät på oss förra veckan. Och igår skrev vi kontrakt. Snabba ryck! Now, jag ska återkomma om alla turer fram och tillbaka i ett annat inlägg, men jag tänkte visa ett par bilder av det nya boendet iaf:


 

Övervåningen här är precis så som vår lägenhet kommer vara. Det är ett sånt hus, och just den lägenheten, alltså. En 4:a på 81 kvm. Färgen är dock fel, vårt hus är inte vitt, utan gult.


 

Här har vi rätt färg! Och så här kommer det se ut på baksidan av huset vi ska bo i. För det är alldeles, alldeles nybyggt - så nytt att det inte ens finns en riktig väg till huset än!


Bilderna kommer från Wåhlins hemsida, så jag får återkomma med "riktiga" bilder så småningom.

Av /A - 26 januari 2011 09:06

Första paret är klara sedan några dagar tillbaka, och jag har praktiskt taget bott i dem sedan dess. Underbar passform, sååå varma och sköna (utan att vara för varma).


I give you - Januarisockorna!:


 


 


Idag ska jag nog pallra mig iväg och köpa några garnnystan till, om de förkylda och krassliga barnen orkar med en liten promenad (garnaffären ligger typ 10 minuter härifrån), så att jag får göra klart ett paket eller två till. Det återstår bara fyra paket nu, och jag kan glatt meddela att jag redan börjat glömma vad som finns i alla paket!   Och då har inte ens första månaden tagit slut än. Kan bli riktigt skoj ju längre fram på året man kommer   

Ovido - Quiz & Flashcards